Malouda ve Bosıngwa, Ümraniye Ts Club Mazağası'nın Açılışına Katıldı - Son Dakika
Spor

Malouda ve Bosıngwa, Ümraniye Ts Club Mazağası'nın Açılışına Katıldı

Malouda ve Bosıngwa, Ümraniye Ts Club Mazağası\'nın Açılışına Katıldı

Trabzonspor Kulübü 2.Başkanı Sabahattin Çakıroğlu, ara transferde takıma takviyelerde bulunulacağını açıkladı.

29.10.2013 16:12

Trabzonspor Kulübü 2. Başkanı Sabahattin Çakıroğlu, ara transferde takıma takviyelerde bulunulacağını açıkladı.

Sebahattin Çakıroğlu, İstanbul Ümraniye'deki TS Club Mağazası'nın açılışına yıldız futbolcular Malouda ve Bosingwa ile birlikte katıldı. Açılışa, Trabzon Genel Sayman Yardımcısı Seyfettin Tayfun Kahyaoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Onur İncehasan, TS Club'tan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Türköz, Yönetim Kurulu Üyesi Erol İbrahimağaoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Trabzonsporlu taraftarlar katıldı. Açılış sonrasında Malouda ve Bosingwa, taraftarların formalarını imzaladı.

"TRABZONSPOR'UN ÇALINAN HAKLARIYLA ALAKALI CİDDİ ÇALIŞMALARIMIZ VAR"

Açılışta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Trabzonspor 2. Başkanı Sabahattin Çakıroğlu, maçtan sonra hakem hakkında konuşmanın kolay olduğunu ifade ederek, "Bizim 3 Temmuz sürecinden sonra Trabzonspor'un çalınan haklarıyla alakalı ciddi çalışmalarımız var. Trabzonspor, her zaman engeller ile uğraşıyor. Hakem hatalarını direkt federasyona bildirmiyoruz. 2 haftadır özellikle Trabzonspor'a çalınan düdükler, Trabzonspor'un önünü kesmek amacıyla yapılmış gibi görünüyor. Trabzonspor yönetiminin önünü kesmeye kimsenin gücü yetmez. Bizim üzerimize oynanan bu oyunlar bizi daha fazla güçlendiriyor. Trabzonspor taraftarının bize olan sevgisini ve bağlılığını bugün de gördük. Bu daha da artacak. Diğer takım futbolcularına verilen cezalarla bize verilen cezaları görüyoruz ve bu konuyu siz yorumculara bırakıyoruz. Avrupa'da çok iyi gidiyoruz. Allah'ın izni ile 1. torbadan gireceğiz" diye konuştu.

"BİRKAÇ HAFTA SONRA SABAH NAMAZINDAN SONRA MAÇLARIMIZI OYNAYACAĞIZ"

Ara transfer döneminde kulübeyi güçlendirmek adına ciddi birkaç transfer yapılacağını dile getiren Çakıroğlu, "Biz Trabzonspor'u devir alırken yaptığımız konuşmalarda hep şunu söyledim. Trabzonspor'u hep başa oynayacağını ve favori takım olacağını söyledik. Yaptığımız transferler takıma çok güçlü bir güç kazandırdı. Bizim için önemli olan yeni bir kurulum ve alt yapı. Trabzonspor'un çökmüş olan omurgasını ayağa kaldırarak yolumuza devam edecektik. Şimdiye kadar yaptıklarımızı taraftar ve kamuoyu da görüyor. Maddi engellerimizi de aştık. Bundan sonra takım çok daha iyi yerlere gelecek. Hocamızın da isteğiyle ara transfer döneminde kulübeyi güçlendirmek adına ciddi birkaç transferle Trabzonspor başa güreşecek. Fenerbahçe ile aramızda 8 puan var. Ciddi bir fark yok ve sezonun başındayız. Avrupa'da da hedefimiz final oynamaktır. Finali de inşallah oynayacağız. Taraftarımıza sözüm var. Biz Trabzon'da gündüz maçlarına seyirci gelmiyor dedikçe, federasyon maçları gündüze vermeye devam ediyor. Birkaç hafta sonra sabah namazından sonra maçlarımızı oynayacağız. Olsun biz alışkınız. Zor zamanların adamıdır Karadenizliler. Dün Kasımpaşa maçında iyi oynadık ama kütü bir skor oldu. Yine de tüm futbolcu arkadaşları verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Malouda ve Bosıngwa, Ümraniye Ts Club Mazağası'nın Açılışına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement