Mardan'ın Real Madrid'e Sponsorluk Hedefi - Son Dakika
Spor

Mardan'ın Real Madrid'e Sponsorluk Hedefi

Mardan\'ın Real Madrid\'e Sponsorluk Hedefi

Real Madrid'in Türkiye'deki ilk yaz okulunu açtığı Mardan Palace Hotel, dünya futbol devine sponsorluk için de çalışma yürütüyor.

02.07.2013 10:24  Güncelleme: 10:35

Real Madrid'in Türkiye'deki ilk yaz okulunu açtığı Antalya'daki Mardan Palace Hotel, dünya futbol devine sponsorluk için de çalışma yürütüyor.

Real Madrid, dünyanın 64 noktasında yer alan yaz okulu faaliyetlerine, tarihinde ilk kez Türkiye'yi de ekledi. Antalya Mardan Palace Hotel bünyesindeki Mardan Sports Complex'te 1 Temmuz-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek yaz okuluna, Real Madrid'in iki numaralı ismi Emilio Butragueno Santos ve efsane futbolcularından Fernando Morientes de katılıyor. Yaz okulu, bir sonraki yıl da klinik ve futbol akademisi şeklinde yürütülecek işbirliği kapsamında Mardan Palace Otel ve Mardan Sports Complex'in, Real Madrid'e sponsorluğu gündeme geldi.

Sponsorluk görüşmelerinin bu işbirliği kapsamında yapıldığını belirten Mardan Palace Hotel Genel Müdürü Çetin Pehlivan, dünya futbol devi Real Madrid'e sponsorluk için bazı özel şartlar gerektiğine dikkat çekti.

Bu işbirliğine kısa vadeli bakmadıklarını belirten Çetin Pehlivan, "Tabii ki sponsorluk konusunu da görüşüyoruz. Hem Mardan Palace Otel hem Mardan Sports Complex'in Real Madrid markasına sponsorluk ihtimali var" dedi. Anlaşma sağlanması durumunda Real Madrid'in İspanya ve dünya çapındaki tüm maçlarında Mardan'ın sponsor isim olarak yer alacağını aktaran Pehlivan, şunları söyledi:

"Sponsorluk durumunda Real Madrid'in Mardan Spor Complex ve otelimizi ziyaret etmesi, özel organizasyonlarımızda yer alması, ayrıca belirlediğimiz ve onların da uygun bulduğu oyuncuların reklam filmimizde oynamasına kadar uzanan bir yelpaze sözkonusu. Biz şu an yaz okulu aşamasındayız, henüz sponsorluk için şartlar oluşmuş değil." - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Mardan'ın Real Madrid'e Sponsorluk Hedefi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement