Motta Uzattı - Son Dakika
Spor

Motta Uzattı

Motta Uzattı

Paris Saint Germain’in sisteminde kilit rol oynayan Brezilya asıllı Italyan orta saha oyuncusu Thiago Motta kulübü ile olan sözleşmesini 2016 Haziran ayı sonuna kadar uzattı.

21.02.2014 16:35

Bilet satışı durduruldu

Geçtiğimiz sezon Paris Saint Germain'le şampiyonluk sevinci yaşayan ve bugüne kadar 65 kez lacivert formayı giyen Thiago Motta, kulübü ile olan sözleşmesini 2016 haziran sonuna kadar uzattı. İmza töreninde bir de konuşma yapan tecrübeli oyuncu, "Paris Saint Germain'le rüyamın devam etmesine çok seviniyorum. Kulübümün Avrupa ve Fransa'daki hedeflerine ulaşması için elimden geleni yapacağım" dedi.

Paris Saint Germain başkanı Nasser Al-Khelaifi ise, "Saha içinde ve dışında mükemmel bir insan olan Thiago Motta'nın sözleşmesini uzatmaktan ötürü gurur duyuyoruz. O Paris Saint Germain'in büyük hedeflerini sembolize eden bir isim" dedi.

Thiago Motta İspanya'da Barcelona, İtalya'da Inter ve Fransa'da Paris Saint Germain kulüpleriyle şampiyonluk sevinci yaşarken 18 kez de İtalya Milli Takımı formasını giymeyi başardı. Şampiyonlar Ligi'nde 56 kez sahaya çıkan oyuncu, bu kupada da 2006 ve 2010 yıllarında iki kez mutlu sona ulaştı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Motta Uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement