Offshore Şampiyonası Samsun Ayağı Tamamlandı - Son Dakika
Spor

Offshore Şampiyonası Samsun Ayağı Tamamlandı

Offshore Şampiyonası Samsun Ayağı Tamamlandı

Dünya Offshore 225 Şampiyonası 4.ayağı Samsun Valiliği Grand Prix 2'de, ECI Men Cosmetics birinci, Beşiktaş ikinci olurken, Lenore Yacht üçüncü oldu.

20.05.2012 16:36

Dünya Offshore 225 Şampiyonası 4. ayağı Samsun Valiliği Grand Prix 2'de, ECI Men Cosmetics birinci, Beşiktaş ikinci olurken, Lenore Yacht üçüncü oldu.

Samsun'da ikinci kez düzenlenen 2012 Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası'nın 3. ve 4. ayağı Samsun Valiliği Grand Prix'i 1 - 2 ile Samsun Limanı'nda yapıldı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsun'da gerçekleştirilen şampiyonanın Cumartesi günü gerçekleştirilen 3. ayağın ardından Pazar günü son tur olan 4. ayağı 10 teknenin katılımıyla gerçekleştirildi.

Tekneler, toplam 72 kilometreden oluşan parkurda 30 tur attı. Havanın yağışlı olması nedeniyle zor geçen parkurda üçüncü ayağın birincileri ECI Men Cosmetics teknesi ile yarışan Kerem Tuncer ve Alpay Akdilek, dördüncü ayakta da 44.59,234 derece ile birinciliği yine elde etti. Murat Leki, Orçun Tufan pilotluğundaki Beşiktaş takımı ise 44.58,228 derece ile ikinci, İlker Özmen ve Umur Duyar'dan oluşan Lenore Yacht takımı da 45.15,250 ile üçüncülüğü almayı başardı. İtalyan, Portekizli ve Türk sporcularında arasında bulunan yarışmada GSYİAD Galatasaray takımı parkuru tamlayamayarak puan alamadı.

Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Sahil Güvenlik Bölge komutanı Kurmay Albay Süleyman Yarayan, Dünya Motonotik Federasyonu (UIM) Komiseri Per Benson ve Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Enver Oral verdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Offshore Şampiyonası Samsun Ayağı Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement