Paü'de Yılın Spor Ödülleri Verildi - Son Dakika
Spor

Paü'de Yılın Spor Ödülleri Verildi

Paü\'de Yılın Spor Ödülleri Verildi

PAÜ tarafından düzenlenen "Yılın Spor Ödülleri" töreninde, üniversite adına yarışmalarda derece edle edenleri ödülleri verildi.

27.05.2013 18:05

PAÜ tarafından düzenlenen "Yılın Spor Ödülleri" töreninde, üniversite adına yarışmalarda derece edle edenleri ödülleri verildi.

PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törenin açılışında konuşan Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Sinan Baş, farklı illerde gerçekleştirilen müsabakalarda üniversitenin 20 branşta temsil edildiğini ve Türkiye rekorları ile şampiyonluklar elde ettiklerini belirtti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sebahattin Nas da, PAÜ'nün sportif başarısından dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, "Her yıl kupa ve madalya sayımızın artması üniversitemizin sportif başarısını gösteriyor. Bu yönde bizler tesisleşme ve alt yapıya gereken önemi veriyoruz. Bunun sonucu da öğrencilerimiz ve antrenörlerimiz başarılı sonuçlar elde ediyorlar" dedi.

Konuşmalrın ardından, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen müsabakalarda takım ve ferdide dereceye giren sporculara ile antrenörlerine teşekkür belgesi ve ödülleri verildi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sebahattin Nas, Spor Bilimleri ve Teknolojileri Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Bülent Ağbuğa, Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Sinan Baş, öğretim elemanları, antrenörler ve öğrenciler katıldı. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Paü'de Yılın Spor Ödülleri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement