Pellegrini'den Kevin Sözleri - Son Dakika
Spor

Pellegrini'den Kevin Sözleri

Pellegrini\'den Kevin Sözleri

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin teknik direktörü Manuel Pellegrini, sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Kevin de Bruyne hakkında açıklamalarda bulundu.

30.01.2016 16:51

SPORCOPE DIŞ HABERLER - İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin teknik direktörü Manuel Pellegrini, sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Kevin de Bruyne hakkında açıklamalarda bulundu.

Lig Kupası yarı final maçında Everton ile karşılaşan Manchester City'nin Belçikalı yıldızı Kevin de Bruyne, maçta yaşadığı sakatlık nedeniyle 10 hafta sahalardan uzak kalacak.

Yıldız futbolcunun sakatlığı sonrasında onun yerine başka futbolcu transfer edip etmeyecekleri konusuna değinen Şilili teknik adam Pellehrini, transfer yapmayacaklarını dile getirdi.

Basın mensuplarına konuşan Manuel, "Kevin'in yerine herhangi bir transfer yapma amacımız yok. Bazen Sergio Agüero'suz ya da David Silva'sız da oynayamayabiliriz. Şimdi Kevin'siz kaldık" şeklinde konuştu.

Bu sezon başında City'ye transfer olan ve ligde 19 maça çıkan Belçikalı futbolcu 5 gol, 9 asistlilk performans sergiledi. Bu sezon ligde 19 maça çıkan Kevin de Bruyne, 5 gol, 9 asistle takımına katkıda bulundu.

Manchester City, FA Cup 4. Tur karşılaşmasında deplasmanda Aston Villa ile karşı karşıya gelecek. City, ligde de lider Leicester City'nin 3 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Pellegrini'den Kevin Sözleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement