Pellegrini, İngiltere'de Kalmak İstiyor! - Son Dakika
Spor

Pellegrini, İngiltere'de Kalmak İstiyor!

Pellegrini, İngiltere\'de Kalmak İstiyor!

Sezon sonunda Manchester City ile yolları ayrılacak olan Manuel Pellegrini, kariyerine İngiltere'de devam etmek istiyor.

30.03.2016 12:39

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Sezon sonunda Manchester City ile yolları ayrılacak olan Manuel Pellegrini, kariyerine İngiltere'de devam etmek istiyor.

Premier Lig'de yayın haklarının iyileştirilmesinin ardından her takımın ekonomik anlamda güçleneceğini belirten deneyimli teknik adam, inandığı bir proje olması durumunda Ada'da kalabileceğini söyledi.

Gideceği takımının marka değerininin büyük ya da küçük olmasına takılmadığını belirten Şilili çalıştırıcı, önemli olanın kulübün hayata geçirmeyi arzuladığı proje olduğunu vurguladı.

Pellegrini, " Real Madrid'den ayrıldıktan sonra o dönem Malaga'yı çalıştırmayı seçmiştim. Çünkü Malaga'nın projesi ve hedefleri farklıydı. Benim için takımın büyüklüğü ya da küçüklüğü önemli değil. Önemli olan, kulübün vizyonu ve bu doğrultuda yapılacak transferler. İngiltere'de de buna çok güzel örnekler var. Buradaki her takımın ciddi ölçüde parası var" dedi.

Cazip bir teklif gelmesi halinde İngiltere kalmayı tercih edeceğini açıkça söyleyen deneyimli çalıştırıcı, 28 Mayıs'tan itibaren teklifleri değerlendireceğini ifade etti.

Pellegrini, "Tabii ki burada kalmayı isterim. Premier Lig'de kalmam durumunda Manchester City'nin rakibi olacağım. Belki deplasman maçlarına sadece takımımı gönderirim ve ben kendim evde kalırım (Gülüyor). Konumuza dönecek olursak, Premier Lig benim için bir tercih olabilir. Sezon sona erdikten sonra 28 Mayıs'tan itibaren teklif yapmak için arayanların telefonlarını açacağım" ifadelerini kullandı.

Manchester City ile 106 lig maçına çıkan Şilili teknik adam, elde ettiği 66 galibiyet 18 mağlubiyet 22 mağlubiyet ile %62'lik kazanma yüzdesi yakaladı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Pellegrini, İngiltere'de Kalmak İstiyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement