Red Bull Sıkıysa Yakala Yarışı - Son Dakika
Spor

Red Bull Sıkıysa Yakala Yarışı

Red Bull Sıkıysa Yakala Yarışı

Alanya'da yapılan yarışta erkeklerde Mehmet Canayürek, kadınlarda da Ümmü Kiraz birinci oldu

26.10.2013 19:23

Alanya'da yapılan Red Bull Sıkıysa Yakala Yarışı'nda erkeklerde birinci Mehmet Canayürek, kadınlarda da Ümmü Kiraz oldu.

Türkiye dağ koşusu şampiyonu Ahmet Arslan'a yakalanmadan Alanya Kalesi'ne ulaşmak ulaşmak isteyen 150 kişi, Galip Dere Plajı yanında start aldı. İki kategoride yapılan yarışta, sporcuları yakalayarak geçecek Ahmet Arslan ise 3 dakika sonra yarışa başladı. 4 kilometre uzunluğundaki parkurda, erkeklerde Mehmet Canayürek ve kadınlarda Ümmü Kiraz birinci bitirerek, herkesten geride başlayan Ahmet Arslan'a da yakalanmadı.

Bitiş noktasını Ahmet Arslan'dan önce bitiren Canayürek, "Atmosfer ve hava çok güzeldi. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kiraz ise milli takım kampında birlikte olduğu Arslan için yarışa katıldığını söyledi. Kendisine yakalanamayacağını söylediğini ifade eden Kiraz, "Sıkıysa yakala diye yarıştım ve yakalayamadı. Parkur ise mükemmeldi. Dünya çapındaydı" diye konuştu.

Ahmet Arslan ise mutlu bir şekilde sona eren yarışmanın başarılı geçtiğini dile getirdi. Ümmü Kiraz gibi başarılı bir sporcunun da organizasyona katıldığına değinen Arslan, "Sporcumun birinci olması beni çok mutlu etti. Kendisini ben hazırlıyordum yarışlara. Katılan herkese de teşekkür ediyorum" dedi.

Yarışmayı birinci bitiren Kiraz ve Canayürek, Red Bull 400 yarışına katılma hakkını elde etti.

Yarışı, Ahmet Arslan'dan önce bitirenlere start noktasında düzenlenen törenle madalyaları takdim edildi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Red Bull Sıkıysa Yakala Yarışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement