Saldırıya Uğrayan Hakemin Telsiz Konuşması: Hocam Beni Öldürecekler - Son Dakika
Spor

Saldırıya Uğrayan Hakemin Telsiz Konuşması: Hocam Beni Öldürecekler

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında saldırıya uğrayan hakem Volkan Bayarslan, telsizden "Hocam beni öldürecekler" ifadesini kullandı.

26.04.2016 10:14  Güncelleme: 10:23

Trabzon'da uğradığı saldırıda ensesine, kafasına, göğsüne yumruk ve tekme darbeleri alan Volkan Bayarslan, Bülent Yıldırım'a telsiz aracılığıyla neler söylediği belli oldu.

Türk futbol tarihine geçecek kara sayfa gündemdeki yerini koruyor. Olay anında yaşananlar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

HAKEM PANİK YAŞADI

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının 89. dakikasında tribünden atlayan holiganın saldırısına uğrayan 6. hakem Volkan Bayarslan'ın büyük tehlike atlattığı öğrenildi. İlk yumruğu arkasından ensesine alan, yere düştükten sonra kafasına ve göğsüne yumrukla tekme darbeleri gelen Volkan Bayarslan'ın panik yaşadığı öğrenildi.

Hakem telsizinden Bülent Yıldırım'a, "Hocam beni öldürecekler" ifadesini kullanan ve konuşmakta zorlanan Bayarslan'a yönelik ikinci saldırıyı ise güvenlik güçleri engelledi. Tribünden atlayan ikinci taraftarı polis güçlükle zapt etti.

"SOYUNMA ODASINA GİDİYORUZ"

Bu sırada görevlilerle boğuşan ilk saldırganı gören orta hakem Yıldırım, "Arkadaşlar, soyunma odasına gidiyoruz" diyerek arkadaşlarını tünele doğru yönlendirdi. Hakemler hemen polis korumasına alındı.

Darbeler sonucu şoka giren Volkan Bayarslan'ı yardımcı hakem Ali Yusuf Öz kolundan tutarak Bülent Yıldırım ve diğer hakemlerin yanına getirdi. Hakemler polis eşliğinde soyunma odasına götürüldü.

SOYUNMA ODASINDA BAYILDI

Bitkin halde neye uğradığını şaşıran Volkan Bayarslan, soyunma odasında baygınlık geçirdi. Fenerbahçe kulüp doktorunun müdahale ettiği Volkan Bayarslan ve diğer hakemlerin kaldığı otel katında da polisler nöbet tuttu. Hakemler dün saat 06.00'daki uçakla ayrılabildi.

Fanatik taraftarların bulunduğu kale arkası tribünün sol tarafında onlarca polis varken holiganların sahaya atladığı bölümün korunaksız bırakıldığı gözüküyor. Sahaya atlayanlara da müdahalede geç kalınmıştı.

(AMKSpor)

Saldırıya Uğrayan Hakemin Telsiz Konuşması: Hocam Beni Öldürecekler

Son Dakika Spor Saldırıya Uğrayan Hakemin Telsiz Konuşması: Hocam Beni Öldürecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • ogün samast: trabizona gelen hakemler akilli olsin,aklini aliruz 5 27 Yanıtla
    oflu: Bunu yazan trabzonlu değil yanlış şive fitneci allah belanı versin 6 1
  • oflu: Trabzona karşı memleketleri ezikler istanbulda ingiliz taraftarını öldürüp asıl bizi dünyaya rezil eden siz değilmiydiniz 10 0 Yanıtla
  • oflu: Ts ne zaman bir memlekete çakarsa o şehrin ezikleri fb gs bjk başlıklarıyla Trabzona laf atar ezikliğin bu kadarı. 2 2 Yanıtla
  • Göktan Çakır: Trabzon şehri böyle kendini bilmez 3-5 çapulcu yüzünden karalanmamalı. Vatansever Trabzonlular bunlara haddini bildirip içinde barındırmaz. Olaylara herhangi bir renk penceresinden diil objektif bakarsak sorun çözülür 3 0 Yanıtla
  • ADS: önce insan olun trabzonlular cahil olmayin hala yaptiginizi ovuyosunuz 2 0 Yanıtla
  • AMEDİ SPOR PKK TAKIMI: BU DAYAĞI YEMEK İÇİN PENALTI PAZİSYONUNA KAÇ PARAYA GÖZÜNÜ KAPATTIN AÇIKLARSAN MEMNUN OLURUZ 0 2 Yanıtla
  • sedat: bunlar hangi ırktan 1 0 Yanıtla
  • : 12 den sonrami 1 0 Yanıtla

Advertisement