Samsun Basketbol Evinde İlk Galibiyetini Aldı - Son Dakika
Spor

Samsun Basketbol Evinde İlk Galibiyetini Aldı

Samsun Basketbol Evinde İlk Galibiyetini Aldı

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi'nde (TKBL) Samsun Basketbol-Edremit Belediye maçı ev sahibi takımın 86-79 üstünlüğü ile son erdi.

19.01.2013 20:31

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde (TKBL) Samsun Basketbol- Edremit Belediye maçı ev sahibi takımın 86-79 üstünlüğü ile son erdi.

Maçın ardından her iki teknik adam ve oyuncular maçı değerlendirdi. Ligin kader maçını oynadıklarını belirten Samsun Basketbol Baş Antrenörü Murat Kumbasar, "Ligin ikinci devresindeki ilk maçımızda Edremit Belediye'yi yenerek başlamamız güzeldi. Rakiplerimizden bir tanesi Edremit Belediye idi. Düşmemek adına Edremit Belediye'den uzaklaşmak istiyorduk. Önümüzde hedef maçlarımız var. Bu maçlara hazırlık yapacağız" dedi.

Takım olarak iyi hazırlandıklarını ifade eden Samsun Basketbol oyuncusu Rana Derin, "Biz takım olarak 1 hafta boyunca çok iyi hazırlandık. Özellikle bu maçı kazanmayı çok istiyorduk. Bunu sahaya koyduğumuza da inanıyorum. Herkes elinden geldiği kadar iyi mücadele etti. Zaten alacağımıza inanıyorduk ve kazandık. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

EDREMİT PES ETMEYECEK

Maça kötü başladıklarını belirten Edremit Belediye Baş Antrenörü Levent Deringöl, "İki takım için de düşmemek için çok önemli bir maçtı. İki takımda kazanmak için her şeyi yaptı. Samsun Basketbol ev sahibi olmanın avantajını iyi kullandı. Onlar çok istedi. Biz de kazanabilirdik. Hatta 7 sayı öne geçtik ama o averajımızı koruyamadık. Biz maça kötü başladık. Bizim açımızdan yazık oldu. Ben 2 antrenmanla buraya geldim. Takımın yeni antrenörüyüm. Henüz takım olamadık. Biraz daha zamanımız olsaydı bu maçı kazanırdık diye düşünüyorum. Biz pes etmedik ve etmeyeceğiz. Önümüzde birçok maç var. Matematiksel olarak halen şansımız olduğu için bırakmayı da düşünmüyoruz" şeklinde konuştu.

Ligden düşmemek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade eden Edremit Belediye kaptanı Devran Tanaçan, "Bizim için hedef ve kilit bir maçtı. Dolayısıyla kaybettiğimiz için üzgünüz. Tam takım olarak bu maç için fazla antrenman yapma hazırlığımız olmadı. Sadece 2 gün ile yeni oyuncularımızla antrenman yapma imkanımız oldu. Elimizden gelen bütün mücadeleyi verdik. Ama şanssız bir şekilde kaybettik. Bizim için hiçbir şey bitmedi. Bu ligden düşmemek için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsun Basketbol Evinde İlk Galibiyetini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement