Sanica Boru Elazığspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Spor

Sanica Boru Elazığspor'da Galibiyet Sevinci

Sanica Boru Elazığspor\'da Galibiyet Sevinci

Mersin İdmanyurdu'nu 2-0 mağlup ederek, ligde kalma umudunu artıran Sanica Boru Elazığspor'da galibiyet sevinci yaşanıyor.

06.05.2013 15:18  Güncelleme: 15:35

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu 2-0 mağlup ederek, ligde kalma umudunu artıran Sanica Boru Elazığspor'da galibiyet sevinci yaşanıyor.

Sanica Boru Elazığspor Futbol Şube Başkanı Zafer Yetiş, ligde kalma umutlarının giderek arttığını belirterek, Mersin İdmanyurdu'ndan alınan üç puanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Mersin İdmanyurdu karşısında stresli oynadıklarını belirten Yetiş, "Ancak iyi mücadele ettik. Alınan sonuç bizi mutlu etti. Fakat matematiksel olarak bir şey belli değil. Önümüzdeki Gaziantep maçını almamız gerekiyor. Deplasmanda oynayacağımız bu maç bizim için son derece önem arz ediyor. Kalan Antep ve Sivas maçını alıp ligi iyi bir yerde bitirmenin hesaplarını yapıyoruz. Tüm oyuncu ve teknik ekibe güveniyorum. Taraftarlarımızı da bizi Mersin de yalnız bırakmadığı için kutluyorum" dedi.

Mersin maçı sonrası bir gün izin verilen Sanica Boru Elazığporlu futbolcuların Salı günü Elazığ'da toplanarak, Cuma günü Gaziantep'te oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sanica Boru Elazığspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement