Şanlıurfaspor'da Mağlubiyetin Üzüntüsü Yaşanıyor - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor'da Mağlubiyetin Üzüntüsü Yaşanıyor

Şanlıurfaspor\'da Mağlubiyetin Üzüntüsü Yaşanıyor

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü A.Gökhan Gökmen, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında aldıkları mağlubiyetin derin üzüntüsü içerisinde olduklarını belirterek, maçı yol kazasına benzetti.

17.09.2013 12:18

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü A. Gökhan Gökmen, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında aldıkları mağlubiyetin derin üzüntüsü içerisinde olduklarını belirterek, maçı yol kazasına benzetti.

Gökmen, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında kötü bir oyun sergilediklerini ifade ederek, "Grubumuzun güçlü takımlarından olan İstanbul deplasmanında özellikle maçın ilk yarısında istediğimiz futbolu sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Ancak ikinci yarıda arzu edilen futbolu sahaya yansıtamadık ve buna rağmen 1-0 öne geçmeyi başardık. Fakat bu skoru koruyamadık. Kötü bir performansla rakibe boyun eğdik. Kötü bir futbol oynandığının farkındayız. Teknik heyetimiz, bunun önlemlerini alacaktır. Biz bunu yol kazası olarak değerlendiriyoruz. Çünkü futbol üç neticeli bir oyundur. Hepimizin arzusu ve isteği bu maçtan iyi bir sonuçla ayrılabilmekti, lakin bunu başaramadık" dedi.

Teknik heyet ile futbolculara güvenlerinin tam olduğunu kaydeden Gökmen, şunları söyledi:

"Bir yenilgi aldık diye, bir kaza yaşadık diye teknik heyet ile futbolculara bu kadar eleştiri yapılmasını doğru bulmuyoruz. Bunun için morallerimizi bozmadan bundan sonraki maçlarımızı düşünmeliyiz. Lig uzun bir maratondur ve halen yolun başındayız. İnşallah Çarşamba günü evimizde oynayacağımız TKİ Tavşanlı Linyitspor ve ardından deplasmanda karşılaşacağımız Fethiyespor maçlarını kazanarak bu yenilgiyi telafi edeceğiz. Bu iki maçtan alacağımız 6 puanla yine zirveye oynayacağız. Lakin bu kötü günümüzde kenetlenmemiz lazım. Bu konuda da taraftarlarımıza büyük görev düşüyor. Küsmeden, darılmadan tüm taraftarlarımızın TKİ Tavşanlı Linyitspor maçına gelerek takımlarına büyük destek vermelerini bekliyoruz."

İstanbul deplasmanında kendilerini yalnız bırakmayan başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik olmak üzere, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'e, Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan'a, İstanbul'da bulunan hemşerilerine ve özellikle de Şanlıurfa'dan bu deplasmana gelerek takımlarına destek veren tüm taraftarlara teşekkür eden Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü A.Gökhan Gökmen, "Ayrıca bize göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a da teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor'da Mağlubiyetin Üzüntüsü Yaşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement