Şanlıurfaspor Irkçı Tezahüratlardan Rahatsız - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor Irkçı Tezahüratlardan Rahatsız

Şanlıurfaspor Irkçı Tezahüratlardan Rahatsız

Kulüp basın sözcüsü Gökmen: "Kahramanmaraş'ta yaptığımız maçta yaşananların karşılaşmanın önüne geçmesinden dolayı üzüntü duyuyoruz" "Takımımıza ve şehrimize karşı ırkçı söylemlerin 'Şanlı' unvanı olan kentimize yakıştıramadığımızı ve üzüntü duyduğumuzu bildirmek istiyoruz"

27.01.2014 16:55

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un basın sözcüsü Gökhan Gökmen, deplasmanda yaptıkları Kahramanmaraşspor maçındaki ırkçı tezahüratlardan rahatsız olduklarını bildirdi.

Gökmen, yaptığı yazılı açıklamada, Şanlıurfaspor'un gittiği birçok deplasmanda ırkçı söylemlere maruz kaldığını, bunlardan sonuncusunun da Kahramanmaraş'ta yaşandığını belirtti.

Bundan sonraki maçlarda aynı saldırılara maruz kalmamak için federasyondan gerekli önlemleri almasını isteyen Gökmen, şunları kaydetti:

"Kahramanmaraş'ta oynadığımız maçta yaşananların karşılaşmanın önüne geçmesinden dolayı üzüntü duyuyoruz. Takımımıza ve şehrimize karşı ırkçı söylemlerin 'Şanlı' unvanı olan kentimize yakıştıramadığımızı ve üzüntü duyduğumuzu bildirmek istiyoruz.

Gittiğimiz bazı deplasmanlarda Şanlıurfaspor'a karşı 'PKK dışarı' tezahüratları bizleri son derece rahatsız etmektedir. Geçmişte bunun acısını Diyarbakırspor çekmiştir. Bayrağını, ülkesini, milletini seven bir kent için sarf edilen bu tür söylemler karşısında suskunluğumuzu bozmak istiyoruz. Türkiye Futbol Federasyonunu ve cumhuriyet savcılarını göreve davet ediyoruz."

Gökmen, karşılaşma öncesi ve sonrasında taraftarlar arasında çıkan olayları tasvip etmediklerini belirtti.

Yaşananları her iki kente de mal etmemek gerektiğini ifade eden Gökmen, olayların kendini bilmez kişilerce başlatıldığını vurguladı.

Kahramanmaraşspor karşısında aldıkları 3 puan için mutlu olduklarını dile getiren Gökmen, şunları kaydetti:

"Haftalardır kazanamamanın stresiyle çıktığımız mücadelede, rakibimiz karşısında arzuladığımız oyunu sergileyerek sahadan galip ayrıldık. Devre arasında hocamızın raporu ve yönetim kurulumuzun onayıyla bazı futbolcu arkadaşlarımızla yollarımızı ayırdık. Kendilerine Şanlıurfaspor'a vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Sahada mücadele eden ve koşan futbolcu transfer ederek yolumuza devam ettik. Neredeyse yeni bir ekiple Kahramanmaraşspor karşısına çıktık ve güzel bir mücadele sergiledik. 90 dakika boyunca rakibe pozisyon bile vermeden maçı kazandık." - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor Irkçı Tezahüratlardan Rahatsız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • semih koc: bahis siteleri Irkçılık her yerde var ama inşallah artık bitecek 1 1 Yanıtla

Advertisement