Selçuk İnan, 6 Yılda İlk Kez Devrede Oyundan Alındı - Son Dakika
Spor

Selçuk İnan, 6 Yılda İlk Kez Devrede Oyundan Alındı

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, kaptan Selçuk İnan'ı 6 yıllık kariyerinde ilk kez devre arasında oyundan aldı.

11.09.2016 10:25  Güncelleme: 10:26

Riekerink'ten devrim gibi karar... De Jong transferine rağmen Akhisar deplasmanında kazanan ilk 11'i Kayseri karşısında da bozmayan Hollandalı hoca, devre arasında radikal bir değişikliğe imza attı. Selçuk ve Yasin'i kenara alıp, De Jong ile Josue'yi sahaya süren Riekerink'in bu tercihi, bundan sonraki maçlar için de önemli bir mesajdı. Başta taraftarlar olmak üzere tüm camiada, Selçuk'un formsuz olduğu ve Tolga'nın yeni partnerinin De Jong olması gerektiği yönünde bir kanı hakim olmaya başlamıştı. Ancak Nigel de Jong da ikinci 45'te maçın temposuna dayanamadı ve son dakikada yerini Hamit Altıntop'a bıraktı.

EŞİ BENZERİ YOK

Galatasaray'daki 6. sezonunu geçiren Selçuk İnan açısından bu karar çok kritikti. Çünkü kaptan, Sarı-Kırmızılı formayla ligde ilk kez devre arasında oyundan alınmış oldu. Daha önce sakatlıktan dolayı oyundan erken alındığı iki karşılaşma bulunan tecrübeli oyuncu, en kötü olduğu günlerde bile bir şekilde sahada tutuluyordu. Selçuk'un yedek kulübesinde hayli moralsiz olduğu gözlenirken, De Jong ve Josue'nin performansı ise beğenilmedi.

Selçuk İnan, 6 Yılda İlk Kez Devrede Oyundan Alındı

Son Dakika Spor Selçuk İnan, 6 Yılda İlk Kez Devrede Oyundan Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement