Şenol Güneş'e bir eleştiride Serhat Akın'dan geldi: Kenan Karaman'ı oynatıyor, kafayı yiyeceğim - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş'e bir eleştiride Serhat Akın'dan geldi: Kenan Karaman'ı oynatıyor, kafayı yiyeceğim

Fenerbahçe ve Milli Takım'da uzun yıllar forma giymiş Serhat Akın, Şenol Güneş'in yönetimini ve Kenan Karaman tercihini ciddi eleştirdi. Akın, "Kenan, TFF 1. Lig'de oynayamaz! Milli Takım'da oynuyor, kafayı yiyeceğim. Şenol Güneş, oyuna müdahale etmesini bile bilmiyor" paylaşımı yaparak, düşüncelerini ifade etti.

08.09.2021 17:27  Güncelleme: 17:33

Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın eski futbolcularından Serhat Akın'ın 6-1 kaybedilen Hollanda karşılaşması sonrasında yaptığı paylaşımlar olay oldu.

Serhat Akın'dan Şenol Güneş'e ağır eleştiri: Kenan Karaman'ı oynatıyor, kafayı yiyeceğim

"İSTİFA DA BİR HİZMETTİR"

Serhat Akın, "Cebelitarık gibi kapanıyoruz ama Hollanda nasıl pas yapıyor, hiç uzun top yok, kilidi pas yaparak açmaya çalışıyorlar ve tempo çok yüksek. Futbol ve hocalar gelişiyor dünyada. Hollanda büyük takım. Şenol hoca rakibini hiç analiz etmemiş maalesef!! Hollanda şu an dünyada en iyi futbol oynayan takımlardan biri.

Van Gaal'ı da tebrik etmek istiyorum kendini sürekli yenileyen hoca oldu. Kenan TFF 1. Lig'de oynayamaz!!! Milli takımda oynuyor, kafayı yiyeceğim. Şenol hoca oyuna müdahale etmesini bile bilmiyor öylece seyrediyor maçı? Biraz klasik olacak ama 'istifa da bir hizmettir' desek yeri midir sizce?" ifadeleriyle tepki gösterdi.

Serhat Akın'dan Şenol Güneş'e ağır eleştiri: Kenan Karaman'ı oynatıyor, kafayı yiyeceğim
Şenol Güneş\'e bir eleştiride Serhat Akın\'dan geldi: Kenan Karaman\'ı oynatıyor, kafayı yiyeceğim

Son Dakika Spor Şenol Güneş'e bir eleştiride Serhat Akın'dan geldi: Kenan Karaman'ı oynatıyor, kafayı yiyeceğim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ziya İnan: Sen bu ligde oynadiysan sigara ice içe herkes oynar serhat efendi 3 5 Yanıtla
  • Orhan Bolat: Hakikaten doğru bu Kenan bu oyunuyla tff 1.lig bile fazla adam koşarken acaba diye düşünüyor. Yurtdışında olmasa yada bjk de oynamasa değil milli takım top toplayıcı bile olamaz 3 3 Yanıtla
  • Ali Kublay: Adam haklı da 4 1 Yanıtla

Advertisement