Sivasspor - Gaziantepspor maçının ardından - - Son Dakika
Spor

Sivasspor - Gaziantepspor maçının ardından -

Sivasspor - Gaziantepspor maçının ardından -

Sivasspor'un Kaleci Antrenörü Murat Göksu, Gaziantepspor'u son dakikada buldukları golle mağlup ettilleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

29.03.2014 17:38

Sivasspor'un Kaleci Antrenörü Murat Göksu, Gaziantepspor'u son dakikada buldukları golle mağlup ettilleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Göksu, Sivasspor'un Gaziantepspor'u 3-2 yendiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça çok iyi başladıklarını ve golü bulduklarını belirtti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise konuk ekip Gaziantepspor'un daha üstün bir oyun sergilediğini dile getiren Göksu, "Son dakikada bulduğumuz gol, bizi çok mutlu etti. Oyunumuz, önümüzdeki hafta için umut verdi" dedi.

Karşılaşmada 2 gol atan Nijeryalı forvet John Utaka da zorlu bir maçtan galip ayrılmasını bildiklerini ifade etti.

Ligde 180 gün sonra gol hasretini sonlandırmasının hatırlatılması üzerine Utaka, "Uzun bir süre gol atamamıştım. Sakatlıklar dolayısıyla sıkıntı yaşamıştım. Bugün gol attım. Golden de önemlisi Sivasspor'un galibiyetiydi" diye konuştu.

Brezilyalı sağ bek Cicinho ise ligde gelecek haftalarda da galibiyetlere devam etmek istediklerini belirtti.

Son dakika golüne değinen Cicinho, böyle gollerden sonra her takımda büyük coşku yaşandığını, kendilerinin de bu coşkuyu yaşadığını söyledi.

- Gaziantepspor cephesi

Gaziantespor Teknik Direktörü Tahsin Tam da ilk 25-30 dakika çok kötü oynadıklarını ancak bu dakikalardan sonra maçta üstünlüğü ele geçirdiklerini dile getirdi.

İyi mücadele ettiklerini belirten Tam, böyle bir maçtan santra bile yapmadan mağlup ayrılmanın kendilerini çok üzdüğünü aktardı.

Tam, maçta önemli pozisyonlar yakaladıklarını dile getirerek, "Seyir zevki yüksek bir maç izlettirdiğimizi düşünüyorum. İkinci yarı maçı koparabileceğimiz pozisyonlar yakaladık fakat bunu değerlendiremedik. Böyle yenilmek bizi çok üzdü. Takımımız çok kaliteli, önümüzdeki maçlarda daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. O ışığı oyuncularımız verdi. Sivasspor'u galibiyetten dolayı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Gaziantesporlu futbolculardan Marek Sapara da maça iyi başlayamadıklarını ancak daha sonra oyunun kontrolünü ellerine aldıklarını belirterek, son dakika golüyle kaybetmelerinin üzücü olduğunu aktardı.

Haris Medunjanin ise ikinci yarıda yedikleri iki şanssız golle maçı kaybettiklerini söyledi.

Muhabir: Önder Felek

Yayınlayan: Cemal Coşkun

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sivasspor - Gaziantepspor maçının ardından - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement