Sneijder ve Kuyt'a Mili Takım Müjdesi - Son Dakika
Spor

Sneijder ve Kuyt'a Mili Takım Müjdesi

Sneijder ve Kuyt\'a Mili Takım Müjdesi

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Louis Van Gaal, 5 martta Fransa ile oynanacak hazırlık maçın aday kadrosunu açıkladı.

19.02.2014 16:31  Güncelleme: 16:28

5 Mart 2014 tarihinde, Paris'in Parc des Princes Stadyumu'nda Fransa ile bir hazırlık karşılaşması oynayacak olan Hollanda Milli Takımı aday kadrosu açıklandı. Louis van Gaal kadroya 33 futbolcuyu dahil ederken özellikle Joël Veltman, Karim Rekik, Davy Klaassen, Quincy Promes, Davy Pröpper ve Jean-Paul Boëtius gibi yeni isimlerin kendilerine yer bulması dikkat çekti. Bu isimlerden sadece Veltman, Kolombiya ile oynanan hazırlık maçında görev yapmıştı. Pröpper ve Rekik daha önce milli takıma çağırılmış ama oynama fırsatı bulamamıştı. Klaassen, Promes ve Boëtius ise ilk kez aday kadroya dahil edildiler. Fenerbahçe forması giyen Dirk Kuyt ve Galatasaraylı Wesley Sneijder da 33 kişilik listede kendilerine yer bulan isimler oldular. Kadronun dikkat çeken bir başka yanının da, tam 6 kalecinin kendisine yer bulması kadar, Ajax'ta yedek kulübesinde oturan Kenneth Vermeer'in Van Gaal tarafından tercih edilmesi gösteriliyor.

Van Gaal, son hazırlık maçında kırmızı kart gören Jeremain Lens'i davet etmezken, UEFA'nın bu kırmızı kart için oyuncuya ceza vermemesine rağmen, Hollanda Futbol Federasyonu KNVB'nin, kendi iradesiyle oyuncuyu 1 maç cezalandırması dikkat çekti. Kadroda kendisine yer bulamayan diğer önemli isimler ise Urby Emanuelson (AC Milan), Erik Pieters (Stoke City), Jonathan de Guzman (Swansea City), John Heitinga (Fulham) ve Celtic'te çok iyi işler yapan Virgil van Dijk olarak gösteriliyor. Rafael van der Vaart da sakatlığı sebebiyle kadroda yer almadı. Portakallar, Fransa'dan sonra 17 mayısta Ekvador, 31 mayısta Gana, 4 haziranda da Galler ile hazırlık maçları oynayacak.

Aday kadro şu isimlerden oluşuyor:

Kaleci: Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Kenneth Vermeer (Ajax), Michel Vorm (Swansea City), Jeroen Zoet (PSV), Maarten Stekelenburg (Fulham)

Defans: Jeffrey Bruma (PSV), Jordy Clasie (Feyenoord), Leroy Fer (Norwich City), Daryl Janmaat (Feyenoord), Bruno Martins Indi (Feyenoord), Karim Rekik (PSV), Joël Veltman (Ajax), Paul Verhaegh (FC Augsburg), Ron Vlaar (Aston Villa), Stefan de Vrij (Feyenoord), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain)

Orta saha: Daley Blind (Ajax), Nigel de Jong (AC Milan), Siem de Jong (Ajax), Davy Klaassen (Ajax), Quincy Promes (FC Twente), Davy Pröpper (Vitesse), Stijn Schaars (PSV), Wesley Sneijder (Galatasaray), Kevin Strootman (AS Roma)

Forvet: Jean-Paul Boëtius (Feyenoord), Memphis Depay (PSV), Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04), Dirk Kuyt (Fenerbahçe), Luciano Narsingh (PSV), Robin van Persie (Manchester United), Arjen Robben (Bayern München).

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Sneijder ve Kuyt'a Mili Takım Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement