A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda başantrenör Giovanni Guidetti ile yollar resmen ayrıldı - Son Dakika
Spor

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda başantrenör Giovanni Guidetti ile yollar resmen ayrıldı

Türkiye Voleybol Federasyonu, A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti ile yolların ayrıldığını duyurdu.

18.11.2022 17:46  Güncelleme: 17:56

Türkiye Voleybol Federasyonu, başantrenör Giovanni Guidetti ile yolların ayrıldığı duyuruldu. Federasyondan yapılan açıklamada detayların İtalyan hocanın da katılacağı basın toplantısında açıklanacağı belirtildi.

KARŞILIKLI OLARAK YOLLAR AYRILDI

Federasyondan yapılan açıklamada, "2017 yılından bu yana A Milli Kadın Voleybol Takımımızda başantrenör olarak görev yapan Giovanni Guidetti ile yapılan görüşme sonrasında karşılıklı olarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir." denildi.

BASIN TOPLANTISI DÜZENLENECEK

Ayrıca, "Detaylar daha sonra Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Giovanni Guidetti'nin beraber yapacağı basın toplantısıyla açıklanacaktır." ifadelerine yer verildi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı\'nda başantrenör Giovanni Guidetti ile yollar resmen ayrıldı

Son Dakika Spor A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda başantrenör Giovanni Guidetti ile yollar resmen ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Gulsen Tamer: HARİKA BİR İŞ YAPTINIZ..TÜRKİYE ‘YE VOLEYBOLU SEVDİRDİNİZ..KEŞKE AYRILMASAYDINIZ…HERŞEY İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ 0 0 Yanıtla
  • Melek Naz Yılmaz: 5 yıllık çalıştığı sürede voleybolda , Türkiye bayan milli takımı dünya sıralamasında ilk 8 de, Sırbistan ile oynadığımız final maçını şansız şekilde kaybettik, Dünya ve Avrupa şampiyonların da devamlı ilk 8 e kaldık, Vakıfbank ı 3 kere dünya şampiyonu yaptı, ligi ise domine etti, TEŞEKKÜRLER GUİDETTİ.... 0 0 Yanıtla
  • sait acar: Zamanı geldi ayrılığın.Turfandasına bakmak lâzım.katkılarından dolayı tşk. 0 0 Yanıtla

Advertisement