Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor, hafta sonu sahasında Tokatspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

18.10.2012 17:07

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor, hafta sonu sahasında Tokatspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

TFF Antrenman sahasında teknik direktör Gürses Kılıç yönetiminde gerçekleştirilen idman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas çalışmasıyla devam eden antrenman, şut ve orta çalışmasıyla sona erdi.

İdmana sağ arka adalesinde çekme bulunan Hüzeyfe Doğan takımdan ayrı salonda çalışmalar yaptı. Balıkesirspor karşılaşmasında rakibiyle girdiği ikili pozisyonda sol kolu çıkan Erdal Sezek ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Hafif sakatlığı bulunan Halil Zeybek ile antrenman eksiği bulunan Muhammed Şeker ise takımla birlikte çalıştı.

Bu arda Yeni Malatyaspor ile Tokatspor arasında Pazar günü Malatya İnönü Stadı'nda 15.00'da oynanacak lig karşılaşmasının hakemleri de belli oldu. Buna göre karşılaşmada; Halil Sayın düdük çalacak. Sayın'ın yardımcılığını ise Fethi Kayış ile Sedat Yavanoğlu yapacak.

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Kuraları çekildi. Kuraya göre Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig ekibi Karabükspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement