Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da Çarşamba günü İskenderun Demirçelikspor'la oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında sakatlanan Serdar Deniz'in sol ayak arka adalesinde yırtık tespit edildi.

28.09.2013 12:57

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da Çarşamba günü İskenderun Demirçelikspor'la oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında sakatlanan Serdar Deniz'in sol ayak arka adalesinde yırtık tespit edildi. Başarılı futbolcunun en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Maçın uzatma bölümünde sakatlanan Serdar'ın yapılan tetkiklerinde adalesinde birinci derece yırtık tespit edildi. Tedavi için İstanbul'a giden Serdar'ın bir an önce sahalara dönmesi için yoğun bir tedavi programı uygulanacak. Ligdeki ilk 3 maçında 2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 2 puan toplayabilen, kupada ise penaltılarla İskenderun Demirçelikspor'a elenen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, yarın kritik bir maça çıkacak. Rakip, 3 maçın 2'sini kaybeden ve tek galibiyetini ilk hafta Ankaragücü'nü deplasmanda 1-0 yenerek alan İstanbul Güngörenspor. Galibiyetin dışındaki sonuçları aklından dahi geçirmeyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da sakatlıkları bulunan Serdar Deniz ve Uğur Tülümen forma giyemezken, maçın biletleri dünden itibaren satışa sunuldu.

ÖZYAZANLAR, ESKİ TAKIMINA KARŞI

Yarınki maçın bir başka önemi ise Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Turhan Özyazanlar'ın eski takımına karşı görev yapması olacak. Teknik direktörlük kariyerinde 12 şampiyonluk bulunan Özyazanlar, daha önce İstanbul Güngörenspor'u da PTT 1. Lig'e çıkarmış ve bu ligde çalıştırmıştı. Özyazanlar'ın kupa ve ligde kazanamayan kadroda değişiklikler yapacağı öğrenildi. Özellikle hücum bölgesindeki revizyon merak ediliyor.

Seyrantepe DİSKİ Spor Tesisleri'nde saat 15.00'da başlayacak maçı Ankara'dan hakem Özer Özden yönetirken, yardımcılıklarını Önder Yılmaz ve Evren Çağlar yapacak. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement