Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden Erganispor'da, 3 haftadır boşta olan teknik direktörlük görevine Özcan Gökçeoğlu getirildi.

23.02.2012 13:34

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Erganispor'da, 3 haftadır boşta olan teknik direktörlük görevine Özcan Gökçeoğlu getirildi.

Basın sözcüsü Ekrem Senvar yaptığı açıklamada, göreve getirilen Özcan Gökçeoğlu'nun 1998 yılında Erganispor'u 3. Lig'e çıkardığını söyledi. Lige Şadan Üzülmez ile başladıklarını ancak onuncu haftada bu teknik adamla yollarını ayırdıklarını belirten Senvar, "Recep Bayık ile anlaşmıştık. Ancak oynadığımız 11 maçta 2 beraberlik ve 9 yenilgi aldık. Bunun üzerine Bayık, yirminci haftada görevinden ayrıldı" dedi.

Özcan Gökçeoğlu'nun Erganispor'un en başarılı teknik adamı olduğunu söyleyen Senvar, "Ligde kalma yolunda işimiz zor ancak henüz her şey bitmedi. Daha 13 maçımız var. Bu 39 puan demektir. Ligden 4 takımın düşecek olması işimizi zorlaştırıyor. Özcan hoca ile bu yıl ligde kalmanın hesaplarını yaparken, aynı zamanda düşmemiz halinde Bölgesel Amatör Lig'den yeniden 3. lige çıkmak için hazırlık yapacağız. Cuma günü OYAK Renaultspor ile sahamızda yapacağımız maçı kazanmak istiyoruz. Bu galibiyet tekrar umut

olacak" şeklinde konuştu.

YILDIRIM DEMİRÖREN'E DESTEK

Senvar, 26 Şubat'taki Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda Türk futbolunun çıkarlarını dikkate alarak Yıldırım Demirören'i destekleme kararı aldıklarını da sözlerine ekledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement