Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Siirtspor ilk devreyi 10 puanla tamamladı.

19.12.2013 16:06

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Siirtspor ilk devreyi 10 puanla tamamladı. Siirtspor Genel Menajeri Nezir Öztaş, ikinci yarıda takımın revizyondan geçirilmesi durumunda ligde kalma şansının bulunduğunu söyledi.

Siirtspor'un ligdeki durumunu değerlendiren Öztaş, "Lige çok sıkıntı bir süreç ile başladık. Henüz ligin başlamasına birkaç gün kala oluşturulan takım, kamp yapmadan lige katıldı. Büyük eksik ve aksaklıkların yanında maddi imkansızlıklar bulunuyordu. Buna rağmen sahaya çıkan takım canla başla mücadele ederek bu noktaya geldi. Gruptaki yerimiz elbette iyi değil ancak mevcut imkanlarla bu kadar yapılır. Takıma Siirtli iş adamları sahip çıksın diye 14 Aralık tarihinde kongre kararı aldık. İlk kongrede çoğunluk sağlanmadığı için 21 Aralık tarihinde Kültür Merkezi'nde ikinci genel kurul yapılacak. Amacımız kongre ile takımı sırtlayacak bir ekibin iş başına gelmesidir. İkinci devre için takımda revizyona gidilmesi durumunda ligde kalma umutlarımız artar. Aksi durumda Siirtspor amatör lige düşebilir" şeklinde konuştu.

Grupta 3 takımın düşeceğini ifade eden Öztaş, düşme potasında bulunan rakip takımlarla aralarındaki puan farkının 10 olduğunu da hatırlattı. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement