Suudi Arabistan Milli Takımı'ndan Ertuğrul Sağlam'a Teklif - Son Dakika
Spor

Suudi Arabistan Milli Takımı'ndan Ertuğrul Sağlam'a Teklif

Eskişehirspor'la yollarını ayıran Ertuğrul Sağlam'ın adı Suudi Arabistan Milli Takımı için geçiyor. Deneyimli çalıştırıcı da bu duruma sıcak bakıyor.

10.02.2015 09:03  Güncelleme: 09:24

Son olarak Eskişehirspor'u çalıştıran ve şu sıralarda ekibiyle birlikte izleme-tarama çalışmaları yapan deneyimli teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, Suudi Arabistan Milli Takımı'nın gündeminde olduğu kaydedildi.

ARAPLARIN İLK SIRASINDA

Bugün'de yer alan habere göre; Sağlam, genç bir teknik direktör olmasına karşın, Beşiktaş gibi büyük bir takımı çalıştırmış olması, Bursaspor'u şampiyonluğa ulaştırması ve Müslüman olması nedeniyle Araplar için listenin ilk sırasında yer alıyor.

SCHUSTER DE LİSTEDE

Suudi Arabistan Futbol Federasyonu Başkanı Ahmed Aid, Sağlam'ı hayranlıkla takip ettiklerini ve başarılı teknik adamın teklif götürmeyi planladıkları antrenörlerin başında geldiğini söyledi. Suudi Arabistan Milli Takımı için Ertuğrul Sağlam'la birlikte Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Bernd Schuster de yer alıyor. Daha önce verdiği beyanatlarda milli takım çalıştırmak istediğini belirten Sağlam'ın, Araplar'dan gelecek teklife sıcak bakacağı kaydedildi.

GRUPTAN ÇIKAMADILAR

Son olarak Asya Kupası'na katılan Suudi Arabistan, mücadele ettiği B Grubu'nda 1 galibiyet, 2 yenilgi alarak grup aşamasında elendi. Takımın başında 15 Aralık 2014'te göreve getirilen Rumen hoca Cosmin Olaroui bulunuyor.

Suudi Arabistan Milli Takımı\'ndan Ertuğrul Sağlam\'a Teklif
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Suudi Arabistan Milli Takımı'ndan Ertuğrul Sağlam'a Teklif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • neco: Malzemeci olarakmi? 1 35 Yanıtla
  • GERÇEK: Teknik direktör olsaydım Ertuğrul Hocanın yerinde olmayı çok isterdim. Hem Suudi Arabistan takımını çalıştırıp işini yapacaksın. Hem de kutsal topraklarda kutsal mekanları sürekli ziyaret etme imkanı bulup ibadetini yapacaksın. Umarım hoca bu teklifi kabul eder. 30 0 Yanıtla
  • GS lı baba: Çok doğru bir seçim yapmışlar. . . Ertuğrul hocaya da yakışır. . . 23 0 Yanıtla
  • ALİ CAN: işte size bir adam gibi adam. Böyle paralele de can feda ( eğer öyleyse ), böyle vatansevere de, böyle solcuya da. . . 21 1 Yanıtla
  • eren: yakışır kardeşime parellcide olmaz 14 1 Yanıtla
  • neco: Tam uyum saglayabilecek ortami bulur orada. supheniz olmasin. 9 1 Yanıtla

Advertisement