TBF CEO'su Ömer Onan: Ömer Aşık Virüs Kaptı, O Yüzden Kilo Verdi - Son Dakika
Spor

TBF CEO'su Ömer Onan: Ömer Aşık Virüs Kaptı, O Yüzden Kilo Verdi

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Ömer Onan, Ömer Aşık'la ilgili "Bir virüs bulaştı ve kilo verdi. Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda milli formayı giyeceğine inanıyoruz." dedi.

06.04.2017 09:47

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Ömer Onan, yaşadığı hastalık nedeniyle sezonu kapatan milli basketbolcu Ömer Aşık'la ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Onan, NBA takımlarından New Orleans Pelicans'da forma giyen ve geçirdiği hastalık nedeniyle sezonu kapatan Ömer Aşık'ın 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda milli formayı giyeceğine inandığını ifade etti. Milli basketbolcunun durumuyla yakından ilgilendiklerini anlatan Onan, şunları kaydetti:

"VİRÜS BULAŞTI, KİLO VERDİ"

"Ömer Aşık, milli takım için önemli bir oyuncu. Bir virüs bulaştı ve kilo da verdi. Raporlarına bakıyoruz. İnanıyorum ki turnuva zamanı Ömer, hazır haliyle sahada olacak. Her zaman milli takımda oynamış ve bu formayı giymekten imtina etmemiş bir oyuncu. Yaşı itibarıyla takıma da ağabeylik yapacaktır. Ömer Aşık'ın 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda sahada olacağına inanıyorum."

TBF CEO\'su Ömer Onan: Ömer Aşık Virüs Kaptı, O Yüzden Kilo Verdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor TBF CEO'su Ömer Onan: Ömer Aşık Virüs Kaptı, O Yüzden Kilo Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement