Tekvandoya Çocuklardan Yoğun İlgi - Son Dakika
Spor

Tekvandoya Çocuklardan Yoğun İlgi

Tekvandoya Çocuklardan Yoğun İlgi

Pendik Belediyesinin Çocukların ''Ücretsiz Yaz Spor Okulları'' Kurslarından Tekvandoya Yoğun İlgi Devam Ediyor.

14.09.2010 11:21  Güncelleme: 12:41

5 branşta verilen eğitimlere toplam 500 çocuk katılıyor.

Pendik Belediyesinin çocukların zihinsel, bedensel ve sosyal gelişimine katkıda bulunmak, sağlıklı yeni nesiller yetiştirilmesini sağlamak amacıyla düzenlediği ''Ücretsiz Yaz Spor Okulları'' branşlarından, tekvandoya kursu devam ediyor. Fethi Gemuhluoğlu İlköğretim Okulu Spor Salonu'nda başlayan tekvando kursularına çocukların ilgisi oldukça yoğun.

5 branşta verilen eğitimlere toplam 500 çocuk katılıyor. Deneyimli antrenör ve öğreticilerin ders verdiği kurslarda çocuklar hem yazı dolu dolu geçirirken hem de sosyal çevreye uyumlarını kolaylaştırıyor. Salı ve Perşembe günü olmak üzere haftanın 2 günü verilen kurslara, 33 kız 67 erkek olmak üzere toplam 100 kişi katılıyor. Kurslara katılım gösteren bütün öğrencilere ücretsiz olarak forma, şapka, çanta ve diğer spor malzemeleri Pendik Belediyesi tarafından hediye ediliyor. Ayrıca 1997 ve 2003 doğumlu çocukların katıldığı kursta başarı gösteren çocukların ilçemizi turnuvalarda temsil etme hakkı sağlanıyor.

Genç Yetenekler Yaz Okullarından Çıkıyor

Ücretsiz yaz kurslarının yıl boyu devam edeceğini belirten Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin; çocukların kurslarla spor disiplini ve spor ahlakı kazandığını, bu sayede daha girişken ve daha sosyal olduğunu belirterek; "İleride ülkemize büyük başarılar sağlayabilecek minik yıldızlarımızı yaz okulları sayesinde tespit etme fırsatı yakalıyoruz. İnşallah muvaffak oluruz '' dedi

Coşkun Kunt: Kursu çok başarılı buluyorum. Kızım severek ve isteyerek geliyor. Burada arkadaş ortamı zenginleşirken bedensel anlamda da çok şey katıyor.

Şerafettin Doğan: Eski bir sporcu olarak torunumun da spor yapmasını özellikle istedim. Belediyenin ilanları sayesinde kursu öğrendik. Torunum burada yoğun çalışıyor ve hocaları sayesinde kendini disipline etmeyi öğreniyor.

Fatma Çalışkan: Pendik Belediyesinin ücretsiz yaz kurslarını takip ediyorduk. Büyük oğlum yüzmeye gidiyor. Kızımda tekvandoya katılmak istedi. Çalışmalardan ve ortamdan oldukça memnunum. Belediyemize verdiğimiz hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Tekvandoya Çocuklardan Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement