Tenis: Teb Bnp Paribas İstanbul Cup - Son Dakika
Spor

Tenis: Teb Bnp Paribas İstanbul Cup

Tenis: Teb Bnp Paribas İstanbul Cup

Milli tenisçi Çağla Büyükakçay: "Pliskova'nın servislerinin çok agresif olduğunu biliyordum. Üzerimde bir baskı vardı"

15.07.2014 23:17

TEB BNP Paribas İstanbul Cup" Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'na ilk turda veda eden milli tenisçi Çağla Büyükakçay, inişli çıkışlı bir oyun oynadığını söyledi.

Koza World of Sports Arena'da gerçekleştirilen turnuvada Çek raket Karolina Pliskova'ya yenildiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çağla, rakibiyle daha önce 3 kez karşılaştığını belirterek, "Karolina ile daha önce 3 kez oynamıştık. Servislerinin çok agresif olduğunu biliyordum. Bu yüzden üzerimde bir baskı vardı" diye konuştu.

Karşılaşmada istediği şeyleri yapamadığını anlatan milli tenisçi, "Oyun içinde çok inişli çıkışlı performans gösterdim. Bazı zamanlarda planlarım çok iyi yürüdü. İlk seti bile kazanabilirdim ama olmadı. İstanbul'da oynamayı çok tercih etmiyorum. Bir maç kaybediyorsunuz yorumlar çok sert olabiliyor. Tabii ki üzgünüm, kendi evimde maçı kazanmak isterdim" ifadelerini kullandı.

Roberta Vinci: "Elimden geleni yapacağım"

İlk turda ABD'li Anna Tatishvili'yi eleyen turnuvanın 2 numaralı seri başı Roberta Vinci ise iyi oynayarak maçı kazandığını söyledi.

İtalyan raket, maç maç düşünmek istediğini belirterek, "Bu turnuvada iyi oyuncular var. Zorlu bir turnuva olacak. İstanbul'da elimden geleni yapağım" dedi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tenis: Teb Bnp Paribas İstanbul Cup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement