TFF'den Belge Servisi Yalanlaması - Son Dakika
Spor

TFF'den Belge Servisi Yalanlaması

TFF Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, TFF'den basına belge servis edildiği iddiasının kabul edilemez bir suçlama olduğuna dikkati çekti.

02.04.2014 13:03  Güncelleme: 15:08

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bugün bazı basın organlarında çıkan Galatasaray ve Bursaspor kulüplerine UEFA Kulüp Lisans Mali kriterlerine uyulmadığı gerekçesiyle araştırma başlatıldığına dair gönderilmiş olan yazının, kulüplere ulaşmadan Türkiye Futbol Federasyonu tarafından basına servis edildiği iddialarını yalanladı.

GALATASARAY'A SERT CEVAP

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, "UEFA, Kulüp Finans Kontrol Birimi tarafından bahis konusu yazının 31.03.2014 tarihinde ilgili kulüplere e-mail ve faks yoluyla gönderildiğinin bilgisi yazıyla beraber Türkiye Futbol Federasyonu'na iletilmiştir. Dolayısıyla yazının varlığından Türkiye Futbol Federasyonu ve ilgili kulüpler aynı anda haberdar edilmişlerdir. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan basına belge servis edildiği iddiası kabul edilemez bir suçlamadır. Galatasaray Spor Kulübü'nün daha önce de benzer bir ithamda bulunduğunu ve federasyonumuzun o dönem bahse konu edilen belgenin Galatasaray Spor Kulübü'nden alınmış olduğunu kanıtladığını bu vesileyle tekrar hatırlatmak isteriz. Durumu kamuoyunun bilgi ve takdirlerine sunarız" denildi.

TFF\'den Belge Servisi Yalanlaması
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor TFF'den Belge Servisi Yalanlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement