Trabzonspor Avantaj İçin Sahada - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Avantaj İçin Sahada

Trabzonspor Avantaj İçin Sahada

Trabzonspor'un yarın akşam UEFA ön eleme turu ilk maçında oynayacağı Derry City'i mağlup ederek rövanş maçında avantaj elde etmek için sahaya çıkacağı bildirildi.

17.07.2013 12:20  Güncelleme: 12:25

Trabzonspor'un yarın akşam UEFA Avrupa Ligi 2'nci ön eleme turu ilk maçında oynayacağı İrlanda'nın Premier Ligi takımı Derry City'i mağlup ederek rövanş maçında avantaj elde etmek için sahaya çıkacağı bildirildi.

Saat 21.30'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma için futbolcuların moralli olduğu gözlendi. 25 Haziran'da başlayan kamp çalışmalarında takımına kondisyon antrenmanlarının yanı sıra rakibi de anlatan teknik direktör Mustafa Akçay, "Trabzon'da avantaj yakalayarak deplasmana rahat gitmeliyiz" dedi.

Mustafa Akçay'ın kontraatak oynamayı seven rakibini orta sahadaki etkili oyuncularıyla durdurmayı planladığı, hücum oyuncularının ise yakaladıkları her pozisyonda golü düşünmelerini istedi.

VİDETON KABUSU UNUTULMADI

Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi play off maçında penaltılar sonucunda Videton'a elenen bordo mavili ekip, bu yıl aynı kabusu yaşamak istemiyor. Bu nedenle Mustafa Akçay, ilk 11'ini kampta öne çıkan oyuncularından oluşturdu.

Bordo mavili futbolculardan Giray, Videton maçında alınan şok mağlubiyeti unutmadıklarını ifade ederek, "Bu kez aynı hataya düşmek istemiyoruz. Rakibimizi ciddiye alıyoruz ve bu maçı en iyi skorla bitirmek adına gereken her türlü mücadeleyi vereceğiz. Taraftarlarımıza güzel bir başlangıcı izlettirmek istiyoruz" dedi.

İLK KEZ SEYİRCİSİ ÖNÜNDE

Trabzonspor'un Derry City ile yapacağı maç bir anlamda da sezon açılış maçı olacak. Bordo mavili takımın Isparta'da yaptığı 3 hazırlık maçının televizyonlarda yayınlanmaması nedeniyle takımı izleme şansı bulamayan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu ve bordo mavili taraftarlar, yarın akşam bordo mavili takımı ilk kez izleyecek.

MALOUDA SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Trabzonspor'un her konuda anlaşmaya vardığı Fransız futbolcu Florent Malouda, bugün sağlık kontrolünden geçti. Sabah erken saatlerde Yıldız Güven Hastanesi'ne giden Fransız futbolcuya çeşitli sağlık taramaları yapıldı. Oldukça neşeli olduğu gözlenen Malouda'nın son bir sezondur Chelsea'da forma şansı bulamamasına karşın düzgün fiziği dikkat çekti.

ŞİMDİ DE BORİAS GÜNDEMDE

Malouda'yı renklerine katarak flaş bir transfere imza atan Trabzonspor, forvet mevkiine de yıldız bir takviye yapmak istiyor. Çin'in Guangzhou Evergranda takımında forma giyen 28 yaşındaki Paraguay milli takımının forvet oyuncusu Lucas Borias'ı kadrosuna katmak için girişimlere başlayan bordo mavililer, bu transfer için kesenin ağzını açacak.

Almanya'nın Borissia Dortmund'da forma giydiği dönemde Avrupa'daki en iyi forvet oyuncuları arasında gösterilen Borrias, Çin'de beklenen performansı gösteremedi. Yönetimin Borrias transferinde mutlu sona ulaşamaması durumunda Lille'nin 27 yaşındaki forvet oyuncusu Solomon Kalou ile temasa geçeceği öğrenildi.

MUHTEMEL KADRO

Trazonspor'un Derry City muhtemel kadrosu şöyle:

Onur; Zeki, Giray, Mustafa, Celustka, Olcan, Colman, Aykut Akgün, Alanzinho, Adrian, Henrique

SAKAT: Yok

CEZALI: Yok

BİLET FİYATLARI: Kale arkası: 10 TL, Maraton: 30 TL, Kapalı kenar: 50 TL, Kapalı orta: 60 TL, VIP: 150 TL, Vıp Özel: 300 TL, Misafir seyirci 30 TL - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Avantaj İçin Sahada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement