Trabzonspor'da Gözler Henrique'de - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Gözler Henrique'de

Trabzonspor\'da Gözler Henrique\'de

Bu sezon attığı 8 golün 7'sini UEFA Avrupa Ligi'nde filelere gönderen Paulo Henrique, Trabzonspor'un deplasmanda oynayacağı Apollon Limassol maçında da takımının yine en büyük kozu olacak.

17.09.2013 13:09

Bu sezon attığı 8 golün 7'sini UEFA Avrupa Ligi'nde filelere gönderen Paulo Henrique, Trabzonspor'un deplasmanda oynayacağı Apollon Limassol maçında da takımının yine en büyük kozu olacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımı Apollon Limassol ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da gözler, yine Brezilyalı forvet oyuncusu Henrique'nin üzerinde olacak. Brezilyalı golcü futbolcu, attığı gollerin tamamen takım başarısı olduğunu vurgulayarak şöyle dedi:

"Bana o pozisyonları yaratan takım arkadaşlarım. Onlar olmasa attığım goller de olmaz. Kendi adıma iyi bir sezon geçiriyorum. Bu yıl benim için çok özel bir yıl olacak. Umarım tüm camianın beklentilerini en iyi şekilde karşılarım."

BOSİNGWA SAHAYA ÇIKIYOR

Trabzonspor'un Portekizli futbolcusu Jose Bosingwa'nın, Apollon Limassol ile oynanacak olan maçta formasına kavuşabileceği bildirildi. Bosingwa, uzun bir sakatlık döneminden sonra takımla birlikte antrenmanlara başlayıp performansıyla teknik direktör Mustafa Akçay'ın gözüne girdi. Portekizli yıldız futbolcu, futbolu özlediğini belirtirken şöyle konuştu:

"Beni havalimanında karşılayan, imza töreninde coşkuyla selamlayan taraftarımıza ben de futbolumla teşekkür etmek istiyorum. Bunun için sabırsızlanıyorum. Teknik heyet bana en uygun zamanda şans tanıyacaktır."

YUSUF YİNE ŞANSLI

Teknik direktör Akçay'ın Kardemir Karabükspor maçında Volkan Şen'in yerine oynattığı Yusuf Erdoğan'ın performansı beğenildi. Bu nedenle Akçay'ın Apollon Limassol maçında Yusuf'a yine forma vermesinin beklendiği öğrenildi. Bu arada yedek kulübesinde oturmak istemeyen Volkan Şen ise antrenmanlarda oldukça hırslı çalışıyor, formasını geri almak için çaba harcıyor.

TRABZONSPOR YARIN GİDİYOR

Trabzonspor, Apollon Limassol ile yapacağı maç için yarın sabah 08.40'da Trabzon Havalimanı'ndan kalkacak olan özel uçakla önce Yunanistan'ın Rodos adasına gidecek. Daha sonra Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin Larnaka şehrine hareket edecek olan bordo mavililer, maç saatine kadar konaklayacakları Lefkoşa'daki otele gidecekler. Bordo mavili takım, Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne yapacağı yaklaşık 4 saatlik yolcuğun ardından bir antrenman yapacak ve teknik direktör Mustafa Akçay, bir basın toplantısı düzenleyecek.

TRABZONSPOR KENDİ GÜVENLİĞİNİ SAĞLAYACAK

Bu arada Trabzonspor, maç için güvenlik görevlilerini de Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne götürecek. Ayrıca Trabzon'dan iki sivil polisin de takıma eşlik edeceği, Dışişleri Bakanlığı'nın da bordo mavili takımın Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde bir sorun yaşamaması için devreye girdiği öğrenildi. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Gözler Henrique'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement