Trabzonspor - Gençlerbirliği Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Trabzonspor - Gençlerbirliği Maçından Notlar

Trabzonspor - Gençlerbirliği Maçından Notlar

Trabzonspor - Gençlerbirliği Maçından Notlar

20.03.2011 19:29

TRABZONSPOR - GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDAN NOTLAR

GÜNEŞ TRİBÜNEN İZLEDİ

TOLGA ZENGİN KALEYİ DEVRALDI

Yunus Emre SEL/ANKARA, (DHA)

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş maçında hakemle yaşadığı diyalog sonrası iki maç men cezası aldığı için Gençlerbirliği maçını da tribünden takip etti. Maz öncesinde oyuncularına duygusal bir konuşma yaptığı öğrenilen Güneş'in yerine yardımcısı Ünal Karaman takımı yönetti. Bordo - mavili taraftarlarda uzun süre Şenol Güneş lehine tezahüratlarda bulundu.

MAÇ ÖNCESİ DOLU YAĞDI

Bu arada maç öncesi Ankara'da dolu yağdı. Yaklaşık 15 dakika süren dolu yağışının ardından, şiddetli şekilde yağmur yağışı devam etti. Stat çevresinde içeri girmek için bekleyen taraftarlar ıslanmamak için hemen içeri girdi. Stat görevlileri saha içerisinde biriken suyu boşaltmak için ise yoğun çaba harcadı. Maçı ise 6 bin civarında Trabzonspor taraftarı ile 3 bin civarında Gençlerbirliği taraftarı da izledi.

TOLGA ZENGİN KALEYİ DEVRALDI

Trabzonspor'da sezon başından itibaren kaleyi koruyan kaleci Onur Recep Kıvrak'ın sakatlanıp sezonu kapatmasının ardından kaleyi Tolga Zengin devraldı. Bu sezon ilk kez bir lig maçında forma giyen Tolga, maç öncesi ısınmaya çıktığı sırada taraftarlardan yoğun alkış aldı. Bordo-mavili takımda Şenol Güneş'in savunmanın sağında Tayfun'a görev vermesi, Serkan Balcı'yı ise orta sahada görevlendirmesi dikkat çekti. Bu arada takımla birlikte Ankara'ya getirilen Mehmet Çakır ve Barış Ataş 18 kişilik kadroda yer alamayınca maçı tribünden izledi. Altyapıdan kadroda bir oyuncu bulundurma zorunluluğu nedeniyle A2 takımından Hüseyin Kayıkçı da kadroya dahil edildi.

SİS NEDENİYLE BAZI GAZETECİLER MAÇA GELEMEDİ

Öte yandan Trabzon'da yoğun sis nedeniyle uçak seferleri belli bir süre iptal edilince maç günü Ankara'ya gelmeyi planlayan bazı gazeteciler ve taraftarlar da maça gelemedi.

BAŞKANLAR BİRLİKTE İZLEDİ

Trabzonspor ile Gençlerbirliği arasında oynanan maçı başkanlar birlikte protokol tribününden izledi. Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ile Trabzonspor Başkanı Sadri Şener arasında samimiyet ise dikkat çekti. Maçı Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak da protokol tribününden izledi. Maç öncesinde, Japonya'daki felakette hayatını kaybedenler ile geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Denizli Belediyespor'un futbolcusu Erhan Kayar için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

BURAK YILMAZ MASKEYLE OYNADI

Ligde iki hafta önce oynanan Beşiktaş maçında Sivok ile girdiği ikili mücadele sonrası burnu kırılan Burak Yılmaz, Gençlerbirliği maçında maskeyle sahaya çıktı. Futbolcunun yeni bir darbeye karşı önlem almak amacıyla maske taktığı açıklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor - Gençlerbirliği Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement