Trabzonspor Marc Janko'yu Borsa'ya Bildirdi - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Marc Janko'yu Borsa'ya Bildirdi

Trabzonspor Marc Janko\'yu Borsa\'ya Bildirdi

Trabzonspor, Porto forması giyen Avusturyalı forvet oyuncusu Marc Janko ile transfer görüşmelerine başladığını borsaya bildirdi.

28.08.2012 15:04

Trabzonspor, Porto forması giyen Avusturyalı forvet oyuncusu Marc Janko ile transfer görüşmelerine başladığını borsaya bildirdi.

Özellikle teknik direktör Şenol Güneş'in Twente'de oynadığı dönemde çok istediği Marc Janko için yeniden harekete geçen Trabzonspor, Portekiz'in Porto Kulübü ile büyük bir oranda anlaşma sağladığı öğrenildi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanan bordo-mavili yönetim hem golcü transferini konuşup bir karara bağlamak isterken diğer taraftan ise dünkü antrenmanı izinsiz olarak terk eden Gustavo Colman'ın durumunu masaya yatırmak için bir araya geldiği öğrenildi.

29 yaşında, 1.96 boyunda ve 93 kg ağırlığında olan Janko, 2005'ten Haziran 2010'a kadar Salzburg formasını giydikten sonra FC Twente'ye transfer olmuştu. Stiliyle İngiliz Peter Crouch'a benzetilen Janko, Red Bull Salzburg forması altında 39 golle gol kralı olmuştu. Hollanda kulübünde ise 45 maçta 24 gol atmıştı. Daha sonra Porto Kulübü'ne transfer olan oyuncu, Portekiz Kulübünde eski günlerini arar oldu. 2015 Yılına kadar Porto ile sözleşmesi bulunan Janko için bordo-mavili kulübün 3 Milyon Euro gibi bir rakamı gözden çıkardığı belirtiliyor.

TRABZONSPOR MACARİSTAN YOLCUSU

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda deplasmanda Perşembe günü Videoton ile 0-0'ın rövanşına çıkacak olan Trabzonspor, yarın Macaristan'a gidecek. Özel uçak ile yarın saat 11.00'de Macaristan'a hareket edecek olan bordo-mavililer, 30 Ağustos'da oynanacak karşılaşmada gruplara kalmak için mücadele edecek. Başkent Budapeşte'ye inecek olan Trabzonspor, oradan karayoluyla maçın oynanacağı Szekesfehervar'a giderek kampa girecek.

Öte yandan Trabzonspor'un Videoton takımıyla oynayacağı müsabakanın takıma ait resmi antrenman ve basın toplantısı programı belli oldu. Buna göre, Teknik Direktör Şenol Güneş, ile bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı 29 Ağustos Çarşamba günü yerel saat ile 20.00'de maçın oynanacağı Sostoi Stadyumu'nda başlayacak. Antrenman ise toplantının ardından yerel saatle 20.30'da başlayacak ve 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak. Çalışmaya taraftar alınmayacak.

SAPARA VE CECH'E MİLLİ DAVET

Trabzonspor 'un Slovak oyuncuları Marek Sapara ve Marek Cech'e Slovakya' Milli Takımı'nın 7 Eylül'de Vilnius'ta Litvanya

11 Eylül'de de Bratislava'da Leichtenstein ile oynayacakları maçlar için

aday kadroya davet edildikleri bildirildi. Sapara ve Cech'in 3 Eylül'de kampta olmaları istendiği öğrenildi. Ayrıca, Vittek'in de yedek kadroda yer aldığı belirtildi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Marc Janko'yu Borsa'ya Bildirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement