Tuğba Melis Türk, İhanetin İntikamını Küfürlü Tweetle Aldı - Son Dakika
Spor

Tuğba Melis Türk, İhanetin İntikamını Küfürlü Tweetle Aldı

Nişanlısı Ersan Gülüm tarafından bir cep telefonu mesajıyla terk edilen ünlü model, Twitter aracılığıyla eski nişanlısına çok sert sözler söyledi.

27.01.2014 14:14  Güncelleme: 15:47

Beşiktaşlı futbolcu Ersan Adem Gülüm'le geçtiğimiz aylarda nişanlanan ünlü model Tuğba Melis Türk, gurbetçi ismin ihanetiyle sarsıldı. Tuğba Melis Türk'ün üzüntüsü, Ersan Gülüm'ün eski nişanlısı Polen Erdem'e dönmesiyle bir kat daha arttı.

"O......... AÇ KALMIŞSIN"

Uğradığı ihanetin acısıyla sarsılan güzel model, önceki akşam sosyal paylaşım sitesi twitter aracılığıyla eski nişanlısına sitem etti. Tuğba Melis Türk, Ersan Gülüm için "Evlenme teklifi aldığımda ezan okunuyordu. Hayırlığı olduğuna, en başından beri sevgiye ve sevgine inandım. Ama şimdi görüyorum ve duyuyorum ki; sen, mutlu bir evliliğe ve yuvaya değil sadece etrafındaki o… aç kalmışsın. Yazıklar olsun." ifadelerini kullandı.

BİRKAÇ DAKİKA İÇERİSİNDE SİLDİ

Güzel model, büyük bir öfkeyle yazdığı bu sitem dolu mesajları sadece birkaç dakika içerisinde Twitter'daki profilinden sildi.

Tuğba Melis Türk, İhanetin İntikamını Küfürlü Tweetle Aldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Tuğba Melis Türk, İhanetin İntikamını Küfürlü Tweetle Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • suat: yaa sunları haberdiye servis ediyorsunuz evlense neolur evlenmese ne olur biraz ilkeli olun 24 0 Yanıtla
  • ilhandemir: yazık ki sitenizde bunlara yer veriyorsunuz. suat arkadaşımız güze yazmış. ben sürekli sitenizi takip ederim. ve beğenirimde ama bunları koymaktansa belgesellere yer verseniz daha güzel olur. kolay gelsin 14 0 Yanıtla

Advertisement