Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi - Son Dakika
Spor

Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi

Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi

4 Eylül Belediye'nin antrenörü Levent Zoroğlu, "3 hafta zorlu maçlar oynayacağız."

21.01.2013 14:25  Güncelleme: 14:58

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından 4 Eylül Belediye'nin antrenörü Levent Zoroğlu, "3 hafta zorlu maçlar oynayacağız. Bu maçlardan puan ya da puanlar almak istiyoruz" dedi.

Zoroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumartesi günü iç sahada oynadıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını 3-1 kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Çekişmeli geçen karşılaşmada setlerin birbirine çok yakın sayılarla tamamlandığını ancak şansın rakiplerinden yana olduğunu kaydeden Zoroğlu,

"Öncelikle rakibimizi kutluyorum. Oyuncularım güzel mücadele etti. Seyircilere güzel voleybol izlettirdiğimizi düşünüyorum. Bundan sonraki maçlarda daha iyi mücadele edip galibiyetler almak istiyoruz" diye konuştu.

Gümüşhane Torul Gençlik takımıyla 26 Ocak Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacaklarını belirten Zoroğlu, "Bu maçtan puan ya da puanlar almak istiyoruz. Ardından sahamızda Çankaya Belediye ANKA ve deplasmanda Greenwich Saat TED Kolejliler ile karşılaşacağız. Amacımız bu maçları kazanmak. Elimizden gelen tüm gayreti sahaya yansıtıyoruz. Ama bazen şanssızlıklar yüzünden kolay sayı yiyerek kazanacağımız maçları kaybediyoruz. Ligi iyi bir yerde bitirmek için gayret göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Serhat Zafer

Yayıncı: Ahmet Ekici - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement