Voleybol: Denizbank Erkekler Cev Şampiyonlar Ligi - Son Dakika
Spor

Voleybol: Denizbank Erkekler Cev Şampiyonlar Ligi

Voleybol: Denizbank Erkekler Cev Şampiyonlar Ligi

Halkbank Kulübü Başkanı Süleymanoğlu: "Halkbank için tarihi bir gün, tüm camia heyecan içinde"

21.10.2013 14:58

Voleybolda DenizBank Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Halkbank'ın kulüp başkanı Selahattin Süleymanoğlu, "Halkbank için tarihi bir gün, tüm camia heyecan içinde" dedi.

Süleymanoğlu, ligde yarın F Grubu'nda Polonya'nın Jastrzebski Weigel takımı ile yapacakları maçla ilgili yaptığı açıklamada, "Halkbank için tarihi bir gün, tüm camia heyecan içinde. Bu heyecan sinerji yaratacak ve sahadaki oyuncuları olumlu etkileyecek" diye konuştu.

Tüm spor branşları içinde Ankara'dan CEV Şampiyonlar Ligi'ne katılacak tek takım olduklarını dile getiren Süleymanoğlu, "Bu gururu bizimle paylaşmak isteyen herkesi yarın TVF Başkent Voleybol Salonu'na bekliyoruz. Seyirci desteğine ihtiyacımız var. Keyifli bir spor şöleni yaşamak isteyen herkesin bizimle birlikte olmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Halkbank Antrenörü Radostin Stoytchev de takımının bu önemli mücadeleye hazır olduğunu belirterek, "Şampiyonlar Ligi deneyimi yaşamış oyuncularımız var. Kadromuz bu heyecanı taşıyacak kalitede. Eksiğimiz medya ve seyirci desteği. Salondan zaferle çıkmak istiyoruz, bizimle birlikte olun" şeklinde konuştu.

TVF Başkent Voleybol Salonu'nda Halkbank ile Jastrzebski Weigel arasında yarın yapılacak maç saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmayı İtalyan Fabrizio Pasquali ve İsrailli Shlomo Brutman hakem ikilisi yönetecek. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Voleybol: Denizbank Erkekler Cev Şampiyonlar Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement