Yalova Group Belediyespor, "Gemlik Zeytini Basketbol Turnuvası"Na Katılıyor - Son Dakika
Spor

Yalova Group Belediyespor, "Gemlik Zeytini Basketbol Turnuvası"Na Katılıyor

Yalova Group Belediyespor, "Gemlik Zeytini Basketbol Turnuvası"Na Katılıyor

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele edecek Yalova Group Belediyespor, 16-17-18 Ekim 2015 tarihleri arasında yapılacak Gemlik Zeytini Basketbol Turnuvası’na katılıyor.

16.10.2015 14:32

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele edecek Yalova Group Belediyespor, 16-17-18 Ekim 2015 tarihleri arasında yapılacak Gemlik Zeytini Basketbol Turnuvası'na katılıyor.

Gemlik Kent Konseyi ve Gemlik Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğünün katkıları ile düzenlenen organizasyonda Yalova ekibinin yanı sıra Gemlik Gücümspor, Düzce Belediyespor ve, İstanbul Teknik Üniversitesi takımları yer alacak. Gemlik Spor Salonu'nda oynanacak maçlarda 1 6 Ekim Cuma günü İstanbul Teknik Üniversitesi ile Gemlik Gücüm ve Düzce Belediyespor ile de Yalova Group Belediyespor karşı karşıya gelecek.

Yalova Group Belediyespor antrenörü Dağhan Oğuz, "Çok fazla sakat oyuncumuz olduğu için tüm rotasyonu kullanıp tüm az süre alan oyuncularımızı görme şansı yakalayacağız. Bizim için bir ölçü olmayacak kendimizi tam anlamıyla test etme şansımız olmayacak. Özellikle kısa rotasyonunda büyük sıkıntı yaşıyoruz. Serdar Hot, Hakan Uykan, Cihan Hafızoğlu'nun yanı sıra pota altı oyuncumuz Hüsnü Güler'de sakatlandı. Gemlik'te zorlu maçlar yapacağız. 31 Ekimde başlayacak lig tarihine kadar eksikliklerimizi kapatacağız" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalova Group Belediyespor, 'Gemlik Zeytini Basketbol Turnuvası'Na Katılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement