İpad Mini'yi, İphone 5s Diye Tanıttılar! - Son Dakika
Teknoloji

İpad Mini'yi, İphone 5s Diye Tanıttılar!

İpad Mini\'yi, İphone 5s Diye Tanıttılar!

Uyanık sunucu Jimmy Kimmel, Apple'ın yeni iPhone 5S'inin yerine iPad mini'yi sokaktan geçen vatandaşa tanıttı, insanların tepksi Apple'ın fanatiklerini...

13.09.2013 19:59

Burçin Aygün - - Amerika'nın en ünlü talk show sunucularından biri olarak görülen Jimmy Kimmel, geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtılan iPhone 5S üzerine oldukça sağlam bir taşlama yaptı. Sokaktaki halk için yaptığı numara öncesi konuşan isim, 5S'in S harfinin "Sus ve paramı al" manasına geldiğini, bir önceki modele verdiğimiz onca parayı unutturduğunu(!) ve NSA'in sanki yeteri kadar gizli bilgilerimize ulaşmadığı gibi, bir de parmak izlerimize sahip olacağını espirili bir dille anlattı. Çok daha ucuz olarak tanıtılan iPhone 5C'ye de laf atan Kimmel, çok sayıda renk seçeneğine sahip ürünün kesici olarak da kullanılabileceğini ima etti.

Çoğu insanın iPhone 5S ile iPad mini'yi birbirinden ayırt edemeyeceğini de iddia eden ünlü showman, Hollywood Bulvarı'ndan geçen halka küçük bir şaka yapmış. Muhabir tarafından iPhone 5S diye tanıtılan, iPad mini'nin röportaja katılan insanlar tarafından nasıl yorumlandığı kameraya alınmış.

Birden fazla kişi (ki muhtemelen hiç iPhone kullanmamışlar) büyük boyutlara sahip pad'i bir telefonmuş gibi inceledi ve enteresandır ki, önceki iPhone modellerine göre küçük(!) buldu. Genç bir adam henüz cihazı kurcalamadan ürünün ne kadar hızlandığını söylerken, bir başka kişi de iPad mini'yi kulağına götürerek sesin ne kadar kaliteli olduğunu belirtti.

İçlerinden en eğlencelisi ise parmak izi tarayıcısını kullandıktan sonra, ekranı yalayarak çikolata tadı alacağına inandırılan genç bir kadın oldu. Duruma şüphe ile yaklaşan siyahi bir vatandaş ise, kendilerine getirdiği özgür yaşam ile dünya tarihine geçen Nelson Mandela'nın özel sürümü şakasına neredeyse inandı ve Apple'ı bu konuda kınadı.

Bakalım ilerleyen yıllar Apple fanatikleri tarafından, teknoloji dünyasına ne gibi orijinal yenilikler sunacak!

Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İpad Mini'yi, İphone 5s Diye Tanıttılar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement