iPhone 15 Serisinin Kutusu ve Özellikleri Sızdırıldı - Son Dakika
Teknoloji

iPhone 15 Serisinin Kutusu ve Özellikleri Sızdırıldı

iPhone 15 Serisinin Kutusu ve Özellikleri Sızdırıldı

Apple'ın önümüzdeki ay iPhone 15 serisini tanıtması bekleniyor. Sosyal medyada paylaşılan bir konsept görsel, iPhone 15 kutusunun nasıl olacağını gösteriyor. Ayrıca, iPhone 15'in duvar kağıdının da değişeceği belirtiliyor. Kutunun içeriği ise bir önceki modele benzer olacak.

29.08.2023 22:22

Apple'ın önümüzdeki ay iPhone 15 serisini görücüye çıkarması bekleniyor. Lansman tarihine haftalar kalmışken, sızıntıların da ardı arkası kesilmiyor. Son olarak sosyal medyada çıkan bir konsept görsel, iPhone 15 kutusu ile neler değişeceğini gözler önüne serdi.

iPhone 15 Pro kutusu arka panel yerine ekranı gösterecek

Apple, iPhone X modellerinden bu yana kutu tasarımını değiştirdi. Kutu tasarımı çok daha sade bir hal alırken, aynı zamanda bazı modellerin kutusunda cihazın ön panelini yerleştiriyor. Örneğin, iPhone 13 kutusu ekrana; 13 Pro kutusu ise arka kasaya yer veriyor.

That's..

Not bad… ?? https://t.co/KfapjeiMi6

— ShrimpApplePro ?? (@VNchocoTaco) August 29, 2023

Apple sızıntılarıyla bilinen bir Twitter kullanıcısının paylaştığı görsel, iPhone 15 duvar kağıdının S şeklinde bir eğriye sahip olacağını gösteriyor. Bu koyu ve minimalist tarz, Apple'ın duvar kağıdı olarak canlı renkler kullanmasından ayrışıyor.

123123123

Yukarıdaki görselin konsept çizimi olduğunu ve gerçek duvar kağıdı yansıtmayabileceğini belirtmek gerekiyor. Yani Apple, S şeklinde bir eğriye aynı zamanda canlı renklerle donatılmış bir duvar kağıdı da hazırlayabilir. Bu da iPhone 15 Pro'nun konseptten tamamen farklı görünmesine yol açabilir.

Kutunun içeriği ise bir önceki nesile benzer olacak. Yani Apple'ın USB Type-C – Lightning kablosu, SIM çıkarma aleti, kullanma kılavuzu ve bir adet çıkartma yerleştirmesi planlanıyor. Ancak iPhone 15 serisi ilk kez USB-C bağlantı noktasıyla geleceği için kablonun değişmesi söz konusu.

iPhone 15 Serisinin Kutusu ve Özellikleri Sızdırıldı

Geçtiğimiz günlerde iPhone 15 serisinin renkleri sızdırılmıştı. iPhone 15 ile Gece Yarısı/Siyah, Yıldız Işığı/Beyaz, Sarı, Mavi ve Turuncu/Mercan; iPhone 15 Pro'da ise Lacivert, Gümüş-Gri, Uzay Siyahı ve Titanyum seçeneklerinin olması bekleniyor.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji iPhone 15 Serisinin Kutusu ve Özellikleri Sızdırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement