Modanın Online Adresi Zidaya.com'da - Son Dakika
Teknoloji

Modanın Online Adresi Zidaya.com'da

Modanın Online Adresi Zidaya.com\'da

Zidaya.com sunduğu fırsatlarla alışverişi herkes için daha da keyifli hale getiriyor.

21.06.2012 12:13

Dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarından seçilen ürünler % 80'e varan indirimlerle Zidaya.com'un düzenlediği Alışveriş Festivali ile sunuluyor.

Türkiye'de yalnızca İstanbul ve Ankara'da yaşanabilen Shopping Fest heyecanını online ortamda bütün Türkiye'ye taşıyan Zidaya.com'da kadın, erkek ve çocuklar için ayakkabıdan giyime, aksesuardan iç çamaşırına geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.

Zidaya Alışveriş Festivalinde 012 United Colors of Benetton, Abercrombie & Fitch, Chicco, Desa, Desigual, DKNY Jeans, Elle, Franklin Marshall, French Connection, Hotiç, Kipling, Penguin, Panço, Passionata, Roman, Steve Madden, Scotch&Soda, Stefanel, Tom Ford, Vero Moda gibi dünyaca ünlü markalar özel butiklerle yer alıyor.

Zidaya'daki ödeme kolaylıkları da alışveriş festivali heyecanını katlayan etkenlerden. Zidaya.com'u ziyaret edenler online alışverişlerinde banka kartı ile ödeme, kapıda ödeme ve ücretsiz kargo avantajıyla alışveriş yapabiliyor, aldıkları ürünlerden memnun kalmama durumunda 30 gün içerisinde ücretsiz iade edebiliyorlar.

Çok yakında modaseverlerin yeni tutkusu olacak Zidaya.com'da sunulan yüzlerce ürün arasından dilediğinizi seçmeniz için yapmanız gereken tek şey www.zidaya.com adresine tıklamak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Modanın Online Adresi Zidaya.com'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement