Emre Çetinkaya - - Lumia serisi akıllı telefon ailesi ile bizlere eski günlerinden esintiler sunan Finlandiya merkezli cep telefonu üreticisi Nokia'da beklenmedik bir ayrılık gerçekleşti. Tam 9 yıldır Nokia çatısı altında yer alan ve bir süredir Nokia'da kamera ve görüntüleme bölümünün başındaki isim olan Damian Dinning Nokia'dan ayrıldı.
Nokia'nın akıllı telefonları Nokia N8, PureView 808 ve Lumia 920'de kullanılan kamera teknolojisinin arkasındaki itici güç olarak kabul edilen Damian Dinning, daha önce Kodak ve Minolta şirketlerinde kilit roller aldıktan sonra 9 yıl boyunca Nokia'da yer aldı.
Şuan için Damian Dinning'in bir sonraki hareketi hakkında herhangi bir bilgi yer almıyor. Ancak Damian Dinning'in resmi Twitter hesabından birkaç gün önce attığı tweette 10 Aralık için inanılmaz heyecanlı olduğunu belirtiyor. Tabii şimdilik bu tweetin ne anlam içerdiği bilinmiyor ancak Damian Dinning'in başka bir şirketin üst pozisyonunda yer alması bekleniliyor.
Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Son Dakika › Teknoloji › Nokia'da Şok Ayrılık - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.