Samsung Galaxy Note Edge'e Türkiye'de İlgi Büyük Oldu - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Galaxy Note Edge'e Türkiye'de İlgi Büyük Oldu

Samsung Galaxy Note Edge\'e Türkiye\'de İlgi Büyük Oldu

İlk etapta getirilmesi düşünülmüyordu, ancak talep fazla olunca ürün de geldi ve şimdi de satışlar beklenenin üzerinde seyrediyor.

24.12.2014 13:37
Mahmut Saral - -

Samsung'un geçtiğimiz IFA 2014 öncesinde resmen görücüye çıkardığı Galaxy Note Edge modeli, geçtiğimiz pazartesi günü itibarıyla ülkemiz Türkiye'de de satışa sundu. 2.799 TL fiyat etiketi bulunan ürün, satışa sunulduğu ilk gün itibarıyla ülkemizde güzel bir ilgiyle karşılaştı.


Samsung Türkiye Ürün Müdürü Tolga Erdem'den aldığımız bilgilere göre Samsung, aslında Türkiye'de Note Edge'i satışa sunmayı düşünmüyordu.


Yeni bir ekran teknolojisi kullanılarak tasarlanan Note Edge, ana ekrandan hariç olarak bir de yan taraftaki kavisli ekranıyla dikkat çekiyor, ki bu ekran sayesinde birçok kısayolu kontrol edebildiğiniz gibi bildirimleri görebiliyor ve ana ekran kapalıyken de sadece bu ekranı açarak işlemlerinizi halledebiliyor, güç tasarrufu sağlayabiliyorsunuz.


Peki, bu model nasıl oldu da ülkemizde satışa sunuldu?


Tolga Erdem, Galaxy Note Edge'in dünya çapında 20 ülkede, sınırlı sayıda satışa sunulduğunu bildirerek bu ülkelerden birinin de Türkiye olduğunu söyledi. Satışa sunulmasının sebebi ise, ülkemizdeki kullanıcıların Edge'e yoğun bir talep göstermeleri. İlgi büyük olunca, Samsung da Edge'i Türkiye'de satışa çıkardı ve şu an satışların "beklentilerin üzerinde" olduğu bildiriliyor.


Peki yeni parti ürünler getirilecek mi?


Şu an satışta sınırlı sayıda ürün var ve bunlar bittikten sonra yeni parti Edge'lerin Türkiye'ye gelip gelmeyeceği belli değil. Bu sebeple de Edge'in gerçekten ilgisini çeken ve yeni bir teknolojiyi kullanmak isteyen teknolojiseverlere hitap ettiği söylenebilir.


Geçtiğimiz IFA fuarında biz de bir ilk bakış videosu sunmuştuk sizlere. Önümüzdeki günlerde de inceleme yazısı ve videosuyla karşınızda olacağız.


Bu arada, Tolga Erdem ile gerçekleştirdiğimiz röportajımızı da kısa süre sonra sitemizde bulabileceksiniz.


İyi seyirler.





Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Samsung Galaxy Note Edge'e Türkiye'de İlgi Büyük Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement