Uncharted 4'ün Çıkış Tarihi Göründü - Son Dakika
Teknoloji

Uncharted 4'ün Çıkış Tarihi Göründü

Uncharted 4\'ün Çıkış Tarihi Göründü

PlayStation 4'teki en gerçekçi oyun olabilir.

30.03.2015 10:47
Mahmut Saral - -

Naughty Dog tarafından Sony'nin yeni nesil konsolu PlayStation 4'e özel olarak geliştirilen aksiyon macera oyunu Uncharted 4: A Thief's End'in çıkış tarihi göründü. Geliştirici firma ND ve yayıncı firma Sony'den henüz bu konu hakkında bir bilgi gelmedi. Ancak online perakendeci Gamestop'un bu konuda söylediği bazı şeyler var.


Gamestop'un İtalya sitesinde yer verilen bilgilere göre oyun, 22 Nisan 2016 tarihi itibarıyla satışa sunulacak. Oyunun listelenen satış fiyatı ise, 75 euro. TL'ye çevirdiğimizde 213 lira yapıyor.


Uncharted 4, özellikle yeni nesli yansıtan grafikleriyle oyuncuların merak ettiği bir yapım. Karakter tasarımlarından tutun da yüz hatlarına, animasyonlarına kadar hemen her noktasının çok iyi olması, "PlayStation 4'ün hakkını veren oyunlardan bir tanesi" olması bekleniyor.


E3 2014 itibarıyla duyurulan oyunun bir süre önce ertelendiği haberi gelmişti. Bu erteleme neticesinde de yeni çıkış dönemi olarak 2016'nın İlkbahar ayları gösteriliyordu. Dolayısıyla Gamestop'un belirttiği tarihin de doğru olma ihtimali bulunuyor.


Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.


Uncharted 4 yapımcısı: "Oyunlar, film kalitesine çok yaklaştı"






Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Uncharted 4'ün Çıkış Tarihi Göründü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement