Windows 8'e Özel Üretildi - Son Dakika
Teknoloji

Windows 8'e Özel Üretildi

Windows 8\'e Özel Üretildi

Logitech, Windows 8'e tam olarak uyumlu yeni touchpad ve dokunmatik farelerini tanıttı.

16.11.2012 02:00  Güncelleme: 08:26

Logitech, teknolojiyi daha hızlı, daha özgür ve daha konforlu yaşamak isteyenler için Windows 8 uyumlu yeni touchpad ve dokunmatik mouse'larını ve en yeni teknolojilerini 8 Kasım 2012, Perşembe günü W Otel'de düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı.

Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar ve Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız'ınev sahipliğindeki toplantıya Logitech Tüketici Bilgisayar & Oyun Aksesuarları Direktörü Glenn Rogers da konuşmacı olarak katıldı.

Logitech'ten Windows 8'e özel ürünler

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650

Geniş ve ultra pürüzsüz dokunmatik cam yüzeye sahip Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, Windows 8'in yeni dokunmatik hareketlerini destekliyor ve farklı sayfalarda gezinirken pencereler arasındaki navigasyonu hızlandırıyor.

Touchpad T650, geniş dokunmatik cam yüzeyi üzerinde her noktada parmaklarınızın her hareketini algılar; böylece işaretleme, tıklama ve kaydırma fonksiyonlarını kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, uygulamaları başlatmak ve yardımcı menüyü etkinleştirmek için yatay kaydırma yapabilir, iki parmağınızı yana doğru açarak fotoğrafları yakınlaştırabilir ve 'Başlat' ekranına hızla geri dönmenizi sağlayan üç parmakla tarama gibi Windows 8'in yeni dokunmatik hareketlerini Touchpad T650 sayesinde rahatlıkla yapabilirsiniz. Touchpad T650, iyi bir imleç kontrolü için pürüzsüz kayma sağlayan cam yüzeye ve daha geniş bir dokunmatik alana sahiptir. Touchpad'in yüzeyindeki herhangi bir noktada sağa ya da sola tıklayabilirsiniz. Ayrıca, navigasyonun hızlı ve akıcı olması için duyarlı izleme yapmayı sağlayan gömülü bir sensör mevcuttur.

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650'ın satış fiyatının 197 TL (KDV dahil) olması bekleniyor.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Windows 8'e Özel Üretildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement