Anadolu Ajansı 92 Yaşında - Son Dakika
Yaşam

Anadolu Ajansı 92 Yaşında

Anadolu Ajansı 92 Yaşında

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Anadolu Ajansı'nın ulusal ve uluslararası alanda yürüttüğü başarılı çalışmalarıyla toplumu en doğru ve güvenilir şekilde bilgilendirerek, yeni yaşında da geleceğe ışık tutmaya devam edeceğine tüm...

06.04.2012 12:28

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Anadolu Ajansı'nın ulusal ve uluslararası alanda yürüttüğü başarılı çalışmalarıyla toplumu en doğru ve güvenilir şekilde bilgilendirerek, yeni yaşında da geleceğe ışık tutmaya devam edeceğine tüm kalbiyle inandığını belirtti.

Akar, AA'nın kuruluşunun 92. yıl dönümü dolayısıyla Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk'e kutlama mesajı gönderdi.

Akar, mesajında, adı güvenle özdeşleşen Anadolu Ajansı'nın Türkiye'nin en özel kurumlardan birisi olduğunu ifade etti.

AA'nın kurulduğu 1920 yılından bugüne Türkiye'nin sosyal, ekonomik ve günlük yaşamının, ayrıca dış ilişkilerinin en önemli tanıklarından biri olarak tarihe notlar düştüğünü belirten Akar, şöyle devam etti:

"144 yıldır din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın her coğrafyada insan mutluluğu için çalışan Türk Kızılayı da tıpkı Anadolu Ajansı gibi tarihimizdeki en köklü kurumlardan biri olarak varlığını sürdürmektedir. Birçok alanda birlikte görev yapan ve birbirine destek sağlayan bu iki kurumun dayanışması, iyiliksever halkımızın maddi ve manevi destekleriyle hayata geçirilen insani yardım operasyonlarının ülkemizde ve dünyada duyurulması, daha çok destek bulması adına büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle iki özel kurum arasında imzalanan iş birliği protokolüyle mevcut ilişkilerin daha sağlam ve kalıcı noktaya taşınmasından duyduğum sonsuz memnuniyeti bir kez daha ifade etmek isterim."

AA'nın, ulusal ve uluslararası alanda yürüttüğü başarılı çalışmalarıyla toplumu en doğru ve güvenilir şekilde bilgilendirerek, yeni yaşında da geleceğe ışık tutmaya devam edeceğine tüm kalbiyle inandığını vurgulayan Akar, AA'nın 92. kuruluş yıl dönümünü kutladığını kaydetti.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Anadolu Ajansı 92 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement