Enver Ertaş Şanlıurfa'ya Geliyor - Son Dakika
Yaşam

Enver Ertaş Şanlıurfa'ya Geliyor

Enver Ertaş Şanlıurfa\'ya Geliyor

Gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel aktivitelerle kaliteli zaman geçirme fırsatı sunan Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Onbir ayın sultanı ramazan akşamlarını renklendirmeye devam ediyor.

05.06.2018 11:56

Gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel aktivitelerle kaliteli zaman geçirme fırsatı sunan Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Onbir ayın sultanı ramazan akşamlarını renklendirmeye devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Enver Ertaş'ın gösterileri yer alacak.

Yıl boyunca moda, müzik, edebiyat, sahne ve sinema dünyasından ünlü ve sevilen isimleri ziyaretçileriyle buluşturan AVM, bu kez ünlü illüzyonist Enver Ertaş'ı konuk ediyor. Özel bir televizyon kanalında yayınlanan yarışmada adını Türkiye'ye duyuran Enver Ertaş, 9 Haziran 2018 Cumartesi günü 21.00 ve 22.00 saatlerinde AVM'nin konuklarına keyifli dakikalar yaşatacak.

İllüzyonist Enver Ertaş, el çabukluğu ve göz yanılması marifetiyle gerçekleştireceği şovuyla nefesleri kesecek. Ertaş, şovları ile izleyenlerini kimi zaman şaşırtıp, kimi zaman da kahkahaya boğuyor. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Enver Ertaş Şanlıurfa'ya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement