Kuşadası'nda Şehit Polis Fethi Sekin Parkı tamamlanma aşamasında - Son Dakika
Yaşam

Kuşadası'nda Şehit Polis Fethi Sekin Parkı tamamlanma aşamasında

Kuşadası\'nda Şehit Polis Fethi Sekin Parkı tamamlanma aşamasında

Kuşadası Belediyesi tarafından Yavansu Mahallesi'nde yapılan Şehit Polis Fethi Sekin Parkı, çocukların trafik eğitimi alabileceği ve ailelerin keyifli vakit geçirebileceği bir alan olarak kısa süre içerisinde hizmete açılacak. Park, begonit taş ve yön taşı kullanılarak 847 metrekarelik bir alanda yürüyüş yolu, oturma grupları, kameriye, bitki ve çim döşemesi ile modern ve estetik bir görünüm kazandırıldı. Prefabrik tuvalet ve büfe yerleştirilmesinin ardından hizmete açılacak olan park, yeşil alan ihtiyacını da karşılayacak.

19.06.2023 15:02

Kuşadası Belediyesi tarafından Yavansu Mahallesi'nde yapım çalışmaları sürdürülen Şehit Polis Fethi Sekin Parkı, tamamlanma aşamasına geldi. Park, çocukların trafik eğitimi konusunda uygulamalı eğitim almasına olanak tanırken, ebeveynlerin de keyifli vakit geçireceği bir alan olarak kısa süre içerisinde hizmete açılacak.

Daha önce Değirmendere Mahallesi'nde bulunan Prof. Dr. Türkan Saylan Parkı ile Davutlar Mahallesi'ndeki Yaşar Kemal ve Mustafa Altun parkları ve Kadınlar Denizi'nde bulunan "müzik" temalı Alltın Güvercin Müzik Parkı'nı kente kazandıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Şehit Polis Fethi Sekin Parkı'ndaki çalışmalarında sona geldi.

Çalışmalar kapsamında ilk etapta elektrik, sinyalizasyon ve sulama sistemi döşenerek altyapısı hazırlanan park alanında begonit taş ve görme engelliler için yön taşı kullanılarak 847 metrekarelik bir alanda yürüyüş yolu yapıldı. Ekipler, çocuklar için güvenli bir alan oluşturmak amacıyla park çevresinde duvarların üzerini çitlerle kapladı. Ailelerin de keyifli vakit geçirmeleri ve dinlenmeleri için alana oturma grupları ve kameriye yerleştiren ekipler, bitki ve çim döşemesi gerçekleştirerek alana modern ve estetik bir görünüm kazandırdılar.

Çocuklara trafik eğitimi verilecek olan park, yeşil alan ihtiyacını da karşılayacak. Şehit Polis Fethi Sekin Parkı, prefabrik tuvalet ile büfe yerleştirilmesinin ardından hizmete açılacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Kuşadası'nda Şehit Polis Fethi Sekin Parkı tamamlanma aşamasında - Son Dakika


Advertisement