1. Çukurova Yapı Zirvesi'ne Doğru - Son Dakika
Yerel

1. Çukurova Yapı Zirvesi'ne Doğru

1. Çukurova Yapı Zirvesi\'ne Doğru

Dünyaca ünlü kent plancısı mimar Sidney Rasekh’ten, 2014 yılının en çok konut satan NEF’in marka kurucusu Erden Timur’a kadar birçok önemli ismin konuşmacı olarak katılacağı 1. Çukurova Yapı Zirvesi 18 Şubat Çarşamba günü Sheraton Adana Otel’de gerçekleşecek.

16.02.2015 14:57

Dünyaca ünlü kent plancısı mimar Sidney Rasekh'ten, 2014 yılının en çok konut satan NEF'in marka kurucusu Erden Timur'a kadar birçok önemli ismin konuşmacı olarak katılacağı 1. Çukurova Yapı Zirvesi 18 Şubat Çarşamba günü Sheraton Adana Otel'de gerçekleşecek.

Çukurova yapı sektörü 18 Şubat'ta Home&Office Concept dergisi ve Öncül Sefa İletişim Hizmetleri işbirliğiyle yapılacak olan "1. Çukurova Yapı Zirvesi" ne odaklandı.

Ulusal ve uluslararası başarılara imza atmış birbirinden önemli ismin konuşmacı olarak katılacağı zirvenin tüm hazırlıkları tamamlandı. Adana Sheraton Otel'de gerçekleşecek 1. Çukurova Yapı Zirvesi, müteahhitleri, mimarları, iç mimarları, yapı malzemesi üreticilerini, satıcılarını yapı sektörünün profesyonellerini, yerel yöneticiler ve sektör temsilcileri ile bir araya getirecek.

Zirve ile ilgili hazırlıkların sonuna geldiklerini belirten Home&Office Concept Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Öncül, yapı sektörünün özellikle son 10 yılda tüm Türkiye'de olduğu gibi Çukurova Bölgesi'nde de önemli bir atılım gösterdiğini söyledi. Adana'nın, İstanbul ve Ankara gibi güçlü ve etkili bir büyüme trendine sahip olmasa da Anadolu ortalamasının üzerinde büyüdüğünü söyleyen Öncül, "Gelişen Çukurova Bölgesi'nin sahip olduğu potansiyel, yapı sektörünün ve beraberindeki 50'ye yakın sektörün geleceği için umut vaat etmektedir. Genel hatlarıyla mimari, yapı teknolojileri ve malzemeleri, çevre, kentleşme, sosyal ve kültürel altyapı gibi konularda dünya ölçeğinde çok hızlı gelişim ve değişimler yaşanmaktadır. Bu değişim ve gelişimin yakından izlenmemesi durumunda çok uzak olmayan bir gelecekte çözümü zorlaşan sorunlarla karşı karşıya kalacağımız aşikardır" diye konuştu.

Yapı sektörünün tüm taraflarını, kentlerin ve insanların bugünü olduğu kadar yarınını da ilgilendiren bu gelişmeler yakından izlenmeden, mevcut sorunlara gerçekçi ve işlevsel çözümler aranmadan, yapı sektörünün sağlıklı bir büyüme ve gelişme göstermesinin zor olacağını savunan Öncül, "Bu yıl 5. yaşını kutlayan ve yayın hayatına başladığından bu yana yapı sektörünün tüm tarafları arasında güçlü bir iletişim kanalı olmayı başaran Home&Office Concept ve Öncül Sefa İletişim Hizmetleri, bölgemizde bir ilki gerçekleştiriyor ve '1. Çukurova Yapı Zirvesi'ni düzenliyor. Çukurova Yapı Zirvesi'nde yapı sektörünün tüm tarafları bir araya gelerek, sektörün bugününü ve yarınını konuşacak, yerel ve ulusal ölçekteki sorunlarına çözüm arayacak, sektörün uzmanları, mimariden teknolojiye, kentleşmeden çevreye kadar yapı sektörünün tüm bileşenlerindeki ulusal ve global ölçekteki riskleri, fırsatları, gelişmeleri masaya yatıracak, yeni trendleri bölgemize taşıyacak" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 1. Çukurova Yapı Zirvesi'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement