23 Nisanda Kardeş Okula "Haydi Sevgini Paylaş" Kampanyası - Son Dakika
Yerel

23 Nisanda Kardeş Okula "Haydi Sevgini Paylaş" Kampanyası

23 Nisanda Kardeş Okula "Haydi Sevgini Paylaş" Kampanyası

Adana ÇEP Ticaret Meslek Lisesi’nin Halkla İlişkiler Bölümü 10-C sınıfı öğrencilerinin organize ettiği “Haydi Sevgini Paylaş” kampanyası kapsamında Seyhan ilçesine bağlı Zeytinli İlkokulu öğrencilerine çeşitli kırtasiye malzemeleri hediye edildi.

26.04.2014 09:33

Adana ÇEP Ticaret Meslek Lisesi'nin Halkla İlişkiler Bölümü 10-C sınıfı öğrencilerinin organize ettiği "Haydi Sevgini Paylaş" kampanyası kapsamında Seyhan ilçesine bağlı Zeytinli İlkokulu öğrencilerine çeşitli kırtasiye malzemeleri hediye edildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Zeytinli İlkokulu'na giden ÇEP Ticaret Meslek Lisesi idarecilerini ve öğrencilerini burada Zeytinli İlkokulu idareci ve öğretmenleri karşıladı. Sıcak sohbetin ardından iletişim lisesi öğrencileri sınıflarda öğrencilerle tanışıp hediyelerini takdim etti.

Etkinlikten duydukları memnuniyeti ifade eden Zeytinli İlkokulu öğrencileri, kardeş okul öğrencilerine teşekkür etti. İlkokul öğrencileri, daha sonra bahçede müzik eşliğinde abi ve ablalarıyla oyunlar oynayıp eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Zeytinli İlkokulu Müdürü Özcan Baysal, ÇEP Ticaret Meslek lisesi ailesine böyle bir etkinlik yaptıklarından dolayı teşekkür etti.

ÇEP Ticaret Meslek Lisesi Okul Müdürü Umut Özen ise kampanyayı düzenleyen halkla ilişkiler öğretmeni ve öğrencilerini tebrik ederek, kardeş okul çalışmaları ile ilgili bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 23 Nisanda Kardeş Okula 'Haydi Sevgini Paylaş' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement