7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları - Son Dakika
Yerel

7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları

7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları

Erzurum'da düzenlenen 7.Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunlarında judo branşın da dereceye giren sporcular ile takımlara kupa ve madalyaları verildi.

02.07.2012 09:14

Erzurum'da düzenlenen 7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunlarında judo branşın da dereceye giren sporcular ile takımlara kupa ve madalyaları verildi.

Yakutiye kent meydanında düzenlenen ödül törenine Judo Federasyonu Genel Sekreteri Orhan Atasoy, Judo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Işık, Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkan Vekili Hayrullah Ozan Çetiner, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'ın yanı sıra il temsilcileri ve sporcular katıldı.

Erkekler 50 kiloda Cengizhan Dönmez birinci, Sait Karabulut ikinci, Bedir Düzme üçüncü, 55 kiloda Ertuğrul Dönmez birinci, Abdurrezzak Aykut ikinci, Furkan Güven üçüncü, 60 kiloda Adilcan Demir birinci, Cahit Özdemir ikinci, Serkan Turgut üçüncülüğü elde ederken, +50 kiloda Enese Karasapan birinci, Ebubekir Karadeniz ikinci ve Fatih Doğan ise üçüncü oldu.

Bayanlar 44 kiloda Şeymanur Soydan birinci, Dilan Türker ikinci, Gülbahar Gök üçüncü, 48 kiloda Ayşe Kaya birinci, Suzdar Yıldız ikinci, Buse Mumcu üçüncü, 52 kiloda Aslı Erkuş birinci, Aslı Ceylan Kotan ikinci, Büşra Hicran İlci üçüncü,

+52 kiloda Ümmü Gülsüm Seba birinci, Esra Tekyaşar ikinci ve Rojda Akdağ üçüncü oldu.

Erkeklerde 46, bayanlarda 34 sporcunun yarıştığı judoda takım halinde erkeklerde Şanlıurfa birinci, Erzurum ikinci olurken, Siirt üçüncülüğü elde etti.

Bayanlarda ise takım halinde Elazığ birinci, Siirt ikinci ve Erzurum üçüncü oldu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement