
Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde 35 yıllık eşindern boşanmak isteyen 61 yaşındaki Burhan Dinç'in bıçaklanarak öldürülmesi olayının şüphelisi olarak gözaltına alınan baldızı Fethiye Y. ve akrabası Aziz G. sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.
Geçen hafta Akyazı Cumhuriyet Mahallesi Kara sokakta bulunan bir evde kavga ihbarı üzerine belirtilen adrese giden polis ekibi, Burhan Dinç'i göğsünden bıçaklanmış, oğlu 29 yaşındaki Orhan Dinç'i de sopayla başına vurulması sonucu yaralanmış halde buldu.
Hastaneye kaldırılan Burhan Dinç, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası araştırma yapan polis ekipleri, öldürülen Burhan Dinç'in eşi Necibe Dinç'ten boşanmak istediğini, ailenin de bu konuyu görüşmek için toplandığını belirleyince, baldızı Fethiye Y. ile akrabaları Aziz G. 'yi gözaltına alındı.
Olay gecesi yapılan toplantı sırasında sırasında çıkan tartışmada, baldızı Fethiye Y. nin Burhan Dinç'i bıçakladığı öne sürüldü.
Polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen Fethiye Y. ile akrabası Aziz G. çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - Sakarya/ Akyazi
Son Dakika › Yerel › Ablasının Evliliğini Kurtarmak İsterken Eniştesini Öldürdü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.