Adana Botaşspor, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Adana Botaşspor, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Adana Botaşspor, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde başarılı bir sezon geçiren Adana Botaşspor, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

22.03.2014 14:09

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren Adana Botaş spor, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Kurulduğu tarihten itibaren basının desteğini sürekli alan kırmızı-beyazlı ekip, geldiği nokta itibarı ile başarısını spor medyası ile paylaştı. Sheraton Otel'de düzenlenen kahvaltıya Çukurova Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cafer Esendemir, TSYD Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz, ASGD Adana Şube Başkanı Basri Baş ve spor muhabirleri katıldı.

Adana Botaşspor"un Genel Menajeri Abdullah Kutlu, basın mensuplarına teşekkür ederek, "Bizim dostluğumuz 30 yıla dayanıyor. Hep beraber üzüldük, sevindik ve nice başarıları imza attık. Bundan sonraki sürecinde böyle olmasına yürekten inanıyorum. Nice 30 yılları hep beraber devireceğiz" dedi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ise "Biz basın mensuplarının ilimizdeki takımlarımızın başarılı olması ve bunun yanı sıra yaşamını devam ettirmesi en büyük arzumuz. Adana Botaşspor'un başarısıyla da açıkçası övünüyoruz. Yetkililerini yürekten kutluyorum" diye konuştu.

TSYD Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz da kahvaltıda yaptığı açıklamada, "30 yıla dayanan bir süreç açıkçası çok önemli. Adana Botaşspor'un bu noktada olması hepimizi mutlu ediyor. Ben de Adana Botaşspor yöneticilerini yürekten kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum" ifade kullandı.

Son olarak konuşan Adana Botaşspor Baş Antrenörü Aziz Akkaya, "Burada olmak son derece mutluyum. Böyle bir birliktelik Adana Botaşspor'un temelini oluşturuyor" dedi.

Konuşmaların ardından Adana Botaşspor takımı ile basın mensupları aynı kareye girerek başarı fotoğrafı çektirdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Botaşspor, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement